Yıllarca Nevşehir Lisesinde Matematik öğretmeni olarak sayısız öğrenci yetiştiren emekli öğretmenlerimizden Naci Özgün sosyal paylaşım sitesinden yaptığı anlamlı paylaşımında "tüm Öğrencilerini ve mesleketaşı öğretmenleri" unutmadı.

Nevşehirin ilk ve en eski köklü okullarından Nevşehir Lisesi'nin sevilen saygın eğitmenlerinden Naci Özgün, tüm öğrenci ve ögretmenlerin kurban bayramını kutladı.

Bizlerde öğrencisi olarak Değerli Öğretmenimiz Naci Özgün ve tüm öğretmenlerimizin Mübarek Kurban Bayramını kutluyor sağlık mutluluk ve esenlikler dileyerek ellerinden öpüyoruz.

Nevşehir'in unutulmaz eğitmenleri ve ulu çınarlarımızdan:

Ahmet Akın ,Esma Ulupınar, Gülçin Varol,Mehmet Torun, Ahmet Belada, Mehmet Bayyurt, Metin Şerit, Ahmet Koç, Basri Altıntıop, İlhan Ekici, Salih Çavuşoğlu, Erkan Kocamaz, Naci Abalı , Şükran Gülderen, Serhat İğdeci, İbrahim Kurt, Uğur Köse, Neriman Kestem, Mehmet Yılmaz, Ahmet Karaduman, Hamit Şişman, Ahmet Yanık, Bahdişen Kolukısa ve Mustafa Kolukısa, Ali Acer , Fevzi Karaca, Selahattin Davarcı, Füsun Savaş, Zekeriya Efeoğlu, Abdurrahman Gündüz, Bekir Ahçıoğlu, Mahsure Tulgar, Fatma Tümtürk...


Bu listeyi sizde ekleyebilirsiniz… ​

FİB Haber Merkezi olarak bu vesile ile Hayatlarını kaybeden değerli öğretmenlerimize Yüce Allah'tan rahmet, yaşayanlara sağlıklı mutlu uzun ömürler dileriz.

Murat Yurtsever - 1978-1980 yılları arasında,edebiyat derslerine giren Nevşehir Lisesinin talihli öğretmenlerindenim. İlk görev yerim olması nedeniyle Nevşehir'in bendeki hatırası çok özel. Bu nedenle kendimi bir açıdan Nevşehirli sayarım. Müdürüm Besim Bey'le görüşüyorum. Naci Özgün, Sofuoğlu, Ahmet R.Varol, Metin Şerit, Türkay Erkek, Fatma Bay birlikte görev yaptığım saygılı meslektaşlarım. Ahmet Dirikoç, Erdal Feralan, Yücel Menekşe, Funda Öztek, Berrak Solmaz ve Yaprak Solmaz adını hatırlayamadığım diğerleriyle birlikte birbirinden çalışkan ve başarılı öğrencilerim. Bursa'da UÜİF'deyim. Telefonum : 0532 626 29 09 Hatırlayabilen herkese saygılar, sevgiler....


Siz değerli FİB Haber Okurlarımızda bizlerin unuttuğu fakat asla unutulmaz öğretmenlerimizin isimlerini yorumlarınızda dile getirerek yad edebilirsiniz.