Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Ürgüp'te etkinlik düzenlendi...

Her yıl olduğu gibi bu yılda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Nevşehir’deki basın mensuplarını unutmayan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, gazetecilerin onuruna akşam yemeği tertip etti.


Etkinliğe Nevşehir Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer ile Nevşehir'de görev yapan internet haber, yazılı ve görsel basın mensupları ile ulusal haber ajans temsilcileri katıldı. Etkinliğe Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com u temsilen gaztemiz Genel koordünatörü İbrahim Uysal'da yer aldı.

Nevşehir'deki yerel ve ulusal haber ajansı temsilcileri ve muhabirleri ile gazete, televizyon ve radyo temsilcileriyle bir araya gelen Nevşehir protokolü, Nevşehir’de görev yapan basın temsilcilerinin gününü kutlayarak, halkın bilgilendirilmesi noktasında gece gündüz demeden çalışan basın emekçilerini tebrik etti.

NGC Başkanı Ekici'de, çok zor şartlar altında çalışan gazetecileri bir araya toplamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.  Gece gündüz haber peşinde koşan gazetecilere en büyük yardımın bilgi vermek olduğunu aktaran Ekici, “Gazeteci bilgiye ne kadar kolay ve çabuk ulaşırsa halkımız da o kadar çabuk ve doğru bilgi sahibi olur. Gazeteci doğru bilgiye ulaşamazsa vatandaş yanlış bilgi sahibi olur ve bunun sonucu da bazen hoş olmaz. Bu nedenle biz herkesin gazetecilere yardımcı olmasını istiyoruz.” dedi.   Başkan Ekici ev sahipliği için Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a teşekkür etti.


Programda Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici tarafından Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a destekleri nedeniyle plaket takdim edildi.

Yemekli buluşma günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

Ayrıca Nevşehir Vali Yardımcısı Ahmet Soley Fotoğraftaki ustalığını gazetecilere böyle gösterdi.


Mustafa Ferveren