Alınan bilgilere göre olay dün gece Antalya’nın Aksu İlçesi’nde meydana geldi. 3 çocuk babası 34 yaşındaki Zafer Üstündağ sevgilisi olduğu belirtilen ve kendisinden ayrılmak isteyen 25 yaşındaki Canan Göktaş’ın çalıştığı markete gitti.

Zafer Üstündağ ,Canan Göktaş’ı bıçaklayarak öldürdü...

Markette bir süre konuştuktan sonra Zafer Üstündağ’ın barışma teklifini kabul etmeyen Göktaş, bir daha görüşmek istemediğini söyledi. Bunun üzerine sinirlenen Zafer Üstündağ, yanında taşıdığı bıçakla Göktaş'ı bıçakaldı.

Olayı gören marketin diğer çalışanları durumu sağlık ekipleri ve polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Canan Göktaş kurtarılamadı. Cesedin başından ayrılmayan Zafer Üstündağ ise gözaltına alındı. Canan Göktaş'ın cesedi Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Nevşehir'e gönderildi.

Diğer yandan Zafer Üstündağ'ın sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında, 'Hiçbir şeye mecbur değilsin. Gitme. Yapamazsın oralarda. Bizi bitirme. Gitme öldürme beni' şeklinde paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı.

Kaynak:Antalya burada