Tiyatro’yu hayatlarında bir parça edinen gençler böyle bir dizi uyarlamaya karar verdiler ve böylece oyunculuğu ne kadar istediklerini böyle bir dizi uyarlaması hazırlayarak herkese gösterdiler. Bu sayede ilk adımlarını atarak tecrübe edinmiş oldular. Mekanları kendi çabalarıyla bulan gençler 1.bölümdeki hatalarından ders çıkararak daha profesyonel bir 2.bölüm hazırlamak için emek harcadılar ve sonuca ulaştılar.

Çağatay Ulusoy’un sarp rolünü ciddiyetiyle Batuhan Belbaş, Aras Bulut İynemli’nin Mert rolünü ise stiliyle, Aras'ın jest ve mimikleriyle oyuncuya benzeyen Ahmet Taşcı canlandırdı.Çetin Tekindor’un, Kebapçı Celal karakterini onun şivesiyle benzeterek Batuhan Sayın oynadı. Ayrıca başarılı ve yetenekli grup sadece diziyle kalmayıp sahnelerde tiyatro gösterileri yaparken şu sözleri dile getirdiler ; Hava şartlarına rağmen gün boyu çekim yaptığımız zamanlar oldu. Hiç kimsenin yardımı ve desteği olmadan kendi çabalarımızla çekimlerimizi bitirmiş bulunmaktayız. 1.bölümde yaptığımız hatalardan ders çıkararak, 2.bölümde daha güzel ve daha iyi mekanlar kullanarak, Nevşehir'imizi en iyi şekilde tanıtmış bulunuyoruz.

Nevşehir'de sanata daha çok önem verilmesini, Tiyatro'nun şehrimizde geliştirilmesini ve yarışmalar düzenlenmesini temenni ediyoruz...