Nevşehirli Girişimci Adayları Sertifikalarını Törenle Aldı

Ahiler Kalkınma Ajansı, Avanos Halk Eğitim Merkezi ve KOSGEB işbirliğinde 07-25 Temmuz 2014 tarihleri arasında Avanos ilçesinde gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sonucunda katılım belgesi almaya hak kazanan katılımcıların sertifikaları Avanos Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen toplantı ile katılıcılara dağıtıldı.

Toplantıda Ahiler Kalkınma Ajansı adına konuşma gerçekleştiren Genel Sekreter Vekili Zekeriya Ay Ajans olarak girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılmasına büyük önem verdiklerini ve Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenmesine devam edeceklerini belirtti.

KOSGEB Müdürü Necati Günaydın ise katılımcılara KOSGEB’e nasıl başvuru yapacakları ve Genel Destek Programı hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Toplantının kapanış konuşmasını gerçekleştiren Avanos Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Karatekin Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri düzenlenmesine devam edileceğini ve bu kapsamda eğitime katılmak isteyen kişilerin kurumlarına başvuru yapabileceğini belirtti.

Toplantı, katılımcılara sertifikaların dağıtılması ile sonlandı.