TATİLLERİNİ memleketleri Nevşehir’de geçirdikten sonra Almanya’ya dönüş yolculuğuna çıkan Tural Ailesi, Sırbistan’da kaza yaptı. Önceki gece saat 01:30’da meydana gelen kazada otomobili kullanan Hüseyin Tural (37), yaşamını yitirdi. Birlikte yolculuk yaptığı eşi ve iki çocuğu kazadan yara almadan kurtuldu.

BARİYERLERE ÇARPTI

BULGARİSTAN üzerinden kardeşi ve akrabaları ile birlikte konvoy halinde yolculuk yapan aile, kazayı Prosek ile Niş kentleri arasında yaptı. Bariyerlere çarpan Audi A6 marka otomobil devrilirken, polis kazaya muhtemelen uykusuzluğun sebep olduğunu belirtti. Hüseyin Tural’ın konvoyun önünde bulunduğu ifade edilirken, eşi ve çocuklarının akrabaları tarafından araçtan çıkarıldıkları aktarıldı.

KARDEŞİ ŞOKTA

DÜN resmi işlemler tamamlanırken, Tural’ın cenazesinin memleketine götürülüp defnedileceği açıklandı. Tural ile birlikte yolculuk yapan kardeşi, olay sonrası büyük üzüntü yaşarken, birlikte yolculuk yaptığı yakınları, “Kısa süre önce ayrıldığımız memlekete cenaze götürmenin derin acısını yaşıyoruz” diye konuştu.

VELIKA PLANA
Kaynak: Sabah Gazetesi