Derinkuyu Suvermez 2.Alınkaya Şöleni için Suvermez Köyüne Nevşehirliler Derneği Başkanı Aşiret Dalcı, Nevşehirliler Derneği ve Suvermez Kasabası Kültür ve Yardımlaşma Derneği Denetleme Kurulu Üyesi Adnan Çiftçibaşı ile sanatçılardan kurulu bir heyet Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

     Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı’yı ziyaret eden Aranjör, Müzik Direktörü Uluğbek Hekimoğlu, Sanatçı Duru ve Suvermezli sanatçı Nihat Yıldırım ile Asistan Arife Yüce Başkan Balcı ile bir süre görüştüler. Müzik Direktörü Uluğbek Hekimoğlu Derinkuyu ilçesini beğendiğini ve bu havalide müzik kliplerini çekmek istediğini belirtti.

     Nevşehirliler Derneği Başkanı Aşiret Dalcı, Nevşehirliler Derneği ve Suıvermez Kasabası Kültür ve Yardımlaşma Derneği Denetleme Kurulu Üyesi Adnan Çiftçibaşı’da Başkan Balcı’yı makamında ziyaret ederek ilçe topraklarında yapılan şenliklerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Başkan Balcı’da şenliklere destek vermeye devam ettiğini Derinkuyu İlçesi olarak da festival düzenleme düşüncesi içinde bulunduklarını ifade etti.

Başkan Balcı nezaket ziyaretinde bulunan konuklara Derinkuyu Belediyesini tanıtan bayrakları takdim etti.