TRT Haber'in program yapımcısı Zeliha İlhan DOYMUŞ´un hazırlayıp sunduğu Ömür Dediğin proğramı, Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Karacaşar köyünde Asırlık Çınarları Hatice Özyalçın'ın evlerini ziyaret etti.

İşte Gençlere Örnek Yarım Asırlık Ömür...

TRT Haber'in  program yapımcısı Zeliha İlhan DOYMUŞ´un hazırlayıp sunduğu Ömür Dediğin proğramına konuk olan ve Nevşehir'in Göreme belsesinde yaşayan Nevşehirli Hatice Özyalçın'ın anlattıkları izleyenleri deyim yerinde ise mest etti.


Nevşehirli Hatice Özyalçın'ın yarım asır süren bir ömrün herkese örnek olacak hayatı TRT Ömür Dediğin'de yayınlandı. Tam yarım asrı geride bırakan Nevşehirli Hatice Özyalçın'ın hayatı tüm evli çiftlere ve bekarlara örnek yaşımından kestileri büyük bir keyifle izleyeceksiniz.

Ömür dediğin nedir ki, Bir EZAN Bir SELA!

Ömür Dediğin Nedir ki ; "Mutlu bir Aile olmanın sırlarını mutlaka izleyin..."  Ömür Dediğin programının Nevşehir bölümünde yer alan Hatice teyzeyle yapılan bu keyifli sohbeti sizlerle bir kez daha paylaşıyoruz. Geçip giden yıllardan arta kalan hüzünlerini, mutluluklarını bu programda yeniden dillendiren Yönetmen, yapımcı Doymuş’a FİB Haber olarak teşekkür ediyoruz.  Ölmeden yaşamın, meşguliyette boş zamanın, yaşlanmadan gençliğin, fakirleşmeden zenginliğin, hastalanmadan sağlığın kıymetini bilelim.