Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi hayırseverlerinden İş Adamı Ali Dirikoç, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini ziyarete gelen hayırsever İş Adamı Ali Dirikoç ve ailesini Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç karşıladı. Ali Dirikoç ve ailesini makamında ağırlayan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin fiziki yapılanması başta olmak üzere, okul, bölüm, program ve hızla artan öğrenci sayısı hakkında bilgi verdi.

Minik Öğrenciler Karşısında Duygulandı

Daha sonra Dirikoç ailesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulunu ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Okul Müdürü Fatih Akpınar nezaretinde anaokulunu gezerek bilgi alan Ali Dirikoç ve ailesi, anaokulunda eğitim gören minik öğrencilerle de bir araya geldi. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Ali Dirikoç, minik öğrencilerin kendisine göstermiş olduğu ilgiden dolayı duygulu anlar yaşadı.

Fakülte Öğrencilerinden Dirikoç Ailesine Teşekkür

Hayırsever İş Adamı Ali Dirikoç anaokulu ziyaretlerinden sonra Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç nezaretinde yine kendisinin yaptırmış olduğu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik-Mimarlı Fakültesini ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Ali Dirikoç ile beraberindekileri karşılayan Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesimi Aktaş, fakültede bulunan derslikler ve laboratuarlar hakkında bilgi verdi.  

Fakültede öğrenimlerini devam ettiren gençlerle de bir araya gelen Ali Dirikoç ve ailesine, öğrenciler yapmış oldukları yardımlardan dolayı teşekkür etti.  

Rektör Kılıç’tan Tüm Hayırseverlere Teşekkür

Hayırsever İş Adamı Ali Dirikoç ve ailesine ziyaretleri sonunda maddi ve manevi desteklerinden dolayı şükran ve teşekkürlerini sunan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, ayrıca tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Ali Dirikoç ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin geldiği seviyenin memnuniyet verici olduğunu,  bunun karşısında çok heyecanlandığını ve duygulandığını ifade etti.

Dirikoç ailesi ziyaretlerinin ardından Üniversitemizden ayrıldı.