Denge Bims Yönetim Kurulu Başkanı ve DERSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Nevşehirli İş Adamı Necdet Civelek, 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde, vatanımız, bağımsızlığımız ve demokrasi için canını vermiş bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde, vatanın, bağımsızlığı ve demokrasi için canını vermiş bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıldığını kaydeden İş Adamı Necdet Civelek, “Ülkemizin yüz yüze kaldığı tehditlere bedenleriyle siper olan vatandaşlarımıza karşı hepimiz sorumluluk taşıyoruz. Yaşananların tekrarına izin vermememiz, ülkemiz ve geleceğimiz için daha büyük değer üretmemiz, bir gün öncesinden daha iyi olmak üzere yorulmadan ve kararlılıkla çaba göstermemiz gerekiyor. Birlik içinde ortaya koyduğumuz güçlü iradenin, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da, her türlü engeli aşmamızı sağlayacağına, kalkınma ve refahımıza katkı sunacağına inanıyoruz. Bu inancımız, Türkiye'nin geleceğine duyduğumuz sonsuz güven ve iyimserlikten gücünü alıyor” ifadelerini kullandı.

Dün olduğu gibi bugünde yarında Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yanındayız, devletimizin bekası ve milletimizin geleceği için kanımızın son damlasına kadar hazırız diyen Nevşehirli İş adamı Necdet Civelek “Gelinen noktada Türkiye, büyük projeleri ile sürdürülebilir kalkınma yolunda ilerlemektedir.

Şimdi artık kazanımlarımızı koruma değil; daha çok çalışma, daha çok üretme, daha çok ihraç etme, daha çok istihdam etme, dünyayı daha çok dolaşma zamanıdır. Bu bağlamda, yatırımlar hız kesmeden devam etmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle; bir kez daha tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, onları saygı, sevgi, minnet ve dualarla anıyorum.” dedi.