Nevşehirli sanayici iş adamı Mehmet Ali Öbekli, Ultaş Dirlik ve Cavit Vergiveren, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret ederek, kendisine ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Nevşehirli sanayici İş Adamı Mehmet Ali Öbekli, "İbrahim Salaş, Nevşehirlilerin yakından tanıdığı bildiği ve sevdiği bir isim. Borsa Başkanlığına yeniden seçilmesinden dolayı çok mutlu olduk. Bu vesile ile kendisine ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyoruz" dedi. 

Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Vergiveren'de; "Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş’a tekrardan başkan olarak seçilmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Salaş’a görevlerinde başarılar diledi."

Borsa Başkanı Salaş'ı tebrik eden İş Adamı Ultaş Dirlik'te; Geçtiğimiz yıllarda yaptığınız başarılı çalışmaları bu dönemde de olacağına inanıyor, yeni görevinizin başarılar diliyorum” dedi.

Yaptıkları ziyaretle kendilerini sevindirdiklerini dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ise, “Nevşehirli sanayici iş adamı Mehmet Ali Öbekli, Ultaş Dirlik ve Cavit Vergiveren'e hayırlı olsun dilekleri ve bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler şehrimiz iş dünyası ile birlikte, el ele vererek tüm Nevşehirlilere hizmet etmek için buradayız” dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.