Nevşehir’li işadamı Bircan Eresin’den Ünver’e Hayırlı Olsun Ziyareti

3 Nisan 2014’de 3. Kez Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e vatandaşların yanı sıra Sivil Toplum Örgüt temsilcilerinin hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

Nevşehir’in siyasi tarihinde ilk kez üst üste 3. Kez Nevşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen tek isim olan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret edenler arasında İstanbul’da yaşayan Nevşehir’li işadamı Bircan Eresin’de yer aldı. Nevşehir’ de Üniversite oluşturulması yönündeki çalışmalara önemli maddi katkı sağlayan işadamlarından biri olarak da bilinen Eresin, Belediye Başkanı Hasan Ünver ile bir süre görüştü.

Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen,Umuda Bir Adım Derneği Başkanı Hülya Belirir, Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hayriye Demirbilek, Mimarlar Odası yöneticileri,  Kapadokya Çocuk Gelişimi Derneği Başkanı Ayşegül Baysal, Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı ve yönetim kurulu üyeleri, ile Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün ve meclis üyeleri, Nevşehir Üniversitesi öğretim üyesi Aysel Kekillioğlu, Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl  Müdürü Bülent Yoldaş’ da  yeni dönemin hayırlı olması temennisi ile Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i  ziyaret ederek başarılar dilediler.