Nevşehir'de 98/3 tertip askerlerin kazasız belasız vatan borcunu ödeyip ailelerine kavuşmaları için Kur'an-ı Kerim okutuldu, dualar ile uğurlama töreni gerçekleştirdi. 

Nevşehir Karasörcüler ve Marangozlar Ağaç İşleri Esnaf Sanatkar Odası Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz'ın oğlu, Mustafa Korkmaz için tüm eş dost akrabaları ile komşularının da katıldığı moral gecesi düzenlendi. 

Nevşehir'de Vatani görevini yapacak olan asker adayı Mustafa Korkmaz birliğine gitmeden önce evin bahçesinde düzenlenen eğlencede ellerine kına yakılarak uğurlandı. 

Nevşehir'in sevilen saygın Oda Başkanlarından Ramazan Korkmaz oğlu için düzenlenen asker uğurlaması öncesi yaptığı açıklamada; "Oğlum Mustafanın asker kınasınıda yaptık çok şükür. Artık peygamber ocağına yolculuk başlıyor. Allahım hayırlısı ile tüm vatan evlatları ile gelip gitmeye nasip eylesin inşallah." dedi.

Bizde FİB haber.com ailesi olarak, tüm asker kardeşlerimize dua ettiğimizi belirterek, kendilerinin bu kutlu yola sağ salim gidip gelmelerini temenni ediyoruz.