Nevşehir'de, modifiye araç tutkunları yollarda drift yapmamak ve araç güvenliğini tehlikeye atmamak için yetkililerden araçlarını rahatça kullanabilecekleri bir otomobil pistinin yapılmasını istedi. 

Nevşehir Modifiye Araç Tutkunları adına www.fibhaber.com a açıklamada bulunan Şerafettın Bilen ve Aykut Kerım Yiğit  ; Tek İsteğimiz Belediyemizden Bize Ait Bir Pist Bir Yer ....

Modifiye artık tüm Türkiye genelinde yaygın bir hale gelmiş olup Nevşehir de de hastalık haline geldi...

Sosyal ağda Nevşehir Modifiye Center grubu adı altında yaklaşık 10.000 üyesi olan Nevşehirli modifiye araç tutkunları, yollarda drift yapmamak ve araç güvenliğini tehlikeye atmamak için yetkililerden araçlarını rahatça kullanabilecekleri bir otomobil pisti yapılmasını istiyor. Modifiyeli araç sahipleri, pist olmamasından dolayı birçok sefer polis engeliyle karşı karşıya kalıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Nevşehir Modifiye Center Grubu Sözcüsü Aykut Kerım Yiğit, Her hafta toplandıklarını kaydederek artık bu tutku bir spor ve sosyal etkinlik olarak görülmeli diyerek , şöyle konuştu: “Kendimize ait 400-500 metrelik bir pistin olmasını istiyoruz. Neresi olursa olsun yeter ki bize böyle bir imkan tanısınlar. Biz toplandığımız zaman polis gelip 30 dakika sonra bizi dağıtmasın. Hatta bu pist belediye yetkisinde bile olabilir. Araç başına 5 TL ücret bile alınsın. 

Şerafettın Bilen ise açıklamasında şunları ifade etti; Nevşehir de bulunan yaklaşık 10.000 kişilik modifiye severler olarak belli zamanlarda toplantılarımız oluyor. Yer sıkıntısı yüzünden sanayide belli yerlerde toplantımızı güvenli bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Çoğu zaman polis baskınlarıyla dağıtılıyoruz. 

  Gencinden yaşlısına bu işe gönül vermiş insanlar var. Toplantılar yaparak daha çok arkadaş, dost ediniyoruz kaynaşıyoruz güzel bir sosyal aktivite oluyor bizim için. Sonrasında uygun bir şekilde dağılıyoruz. Nasıl resim müzik bir sanatsa bizim içinde modifiye sanattır.  

  Nevşehir modifiye severler olarak güzel bir piste ihtiyacımız var. Bize bir alan gösterilir biz o alan için gerekli izinleri gerekli yerlerden alırız güvenli bir şekilde kimseyi rahatsız etmeden toplantımızı düzenleriz. Bitiminde de kimseyi rahatsız etmeden alandan ayrılırız. Gerekirse alanın bakımları için yardımcı olmaya razıyız hatta inşaatında bile yardımcı olmaya hazırız. Yeter ki bize ihtiyacımız olan alan yapılsın.

  Nevşehir Belediyemizden vekillerimizden bize gerekli desteğin verileceğine eminim ileriki zamanlarda Başkanımız Hasan Bey ile görüşme talebimiz olacak. Umarım başkanımız bizi geri çevirmez ve birlikte fikir alış verişi yaparak güzel şeyler gerçekleştiririz.

Saygılarımızla Nevşehir Modifiye Center Ailesi

Nevşehirli Modifiye Severler artık polislerden huzur istiyor . Modifiye tutkunlarinin tek istedikleri rahatca gezebilmek bir arada olmak insanlarin araçlarini sergileyebileyecekleri bir yer istiyorlar . Bakalım Bu taleplerine Belediye ve Emniyetten ne cevap gelicek bizde merakla bekliyoruz...