Nevşehir SMMM Odası yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, “1 Mart Muhasebeciler Günü” dolayısıyla Vali İlhami Aktaş'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, yapmış olduğu çalışmalar hakkında Vali Aktaş'a bilgi veren Oda Başkanı Şerafettin Arslan, 1 Mart Muhasebeciler Günü'nün ülke genelinde büyük bir coşkuyla kutlandığını, kutlamalar boyunca muhasebe ve denetimin öneminin anlatıldığını söyledi.

Muhasebecilik mesleğinin ciddi bir iş olduğunu belirten Vali Aktaş ise, "Muhasebecilerimiz işlerini büyük bir titizlik ve  hassasiyetle yapmaktadırlar. Bu nedenle de kendilerine teşekkür ediyorum. Bütün muhasebecilerimizin günlerini kutluyor, sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum" dedi.
Vali Aktaş daha sonra Nevşehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası yönetim kurulu üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


Vali Aktaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek muhasebe haftasını kutladı.

Nevşehir SMMM Odası yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Daha sonra sırasıyla, Nevşehir İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman'ı ve Nevşehir S.G.K İl Müdürü Erdin POLAT'ı Ziyaret ettiler.