Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Nevşehir’in merkez ve ilçelerindeki köy ve mahalle muhtarlarına yemek verdi.

Seçim atmosferine giren Nevşehir’de, muhtarlar yemekte buluştular. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün daveti üzerine bir araya gelen muhtarlar, keyifli bir akşam geçirdiler.
Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili adayları Bülent Tekiner, Cuma Yorgancı, Mehmet Değirmenci ile İl Başkanı Kamil Gülmez ve ilçe başkanlarının da katıldığı yemeğin açılış konuşmasını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul programına katıldığı için Nevşehir’e gelemeyen Altınok Öz’ün yerine Özel Kalemi Yılmaz Özdemir yaptı.

Özdemir’den sonra kürsüye gelen CHP’nin iddialı adayı Bülent Tekiner yaptığı konuşmada birlik mesajları vererek, güzel bir seçim dönemi geçirdiklerini, Nevşehir’in kısık sesini Ankara’da, TBMM’de duyurmak için göreve talip olduğunu söyledi. İlk iş olarak Nevşehir Merkez’de bir “Milletvekili İrtibat Bürosu” açacağının müjdesini veren Tekiner, “Ankara’ya vekilin ayağına gitmek zorunda kalmayacaksınız. Haftanın iki günü burada olacağım. Olmadığım zamanlarda ise internet üzerinden görüntülü görüşme yapacağız. Bu büro bir siyasi partinin bürosu olmayacak. Bu büro Nevşehir’in, Nevşehirli’nin sesi olacak” dedi.

Hizmet ve yatırım bakımından oldukça geri sıralarda kalan Nevşehir’in bir çekim merkezi olabilmesi ve bölgesinde lider il olabilmesi için Nevşehir’den mutlaka bir bakan çıkması gerektiğine dikkat çeken Tekiner, Milletvekili seçildikten sonraki öncelikli hedefinin Bakan olarak Nevşehir’e hizmet etmek olduğunu bildirdi.

Konuşması büyük bir ilgiyle dinlenen Tekiner, muhtarların üstlendikleri görevlere de değinerek, özellikle son Büyükşehir Yasası’nın ardından iş yükünün arttığını, sorumluluk alanlarının genişlediğini söyledi. Yemeğe katılan tüm muhtarlara teşekkür eden Bülent Tekiner alkışlar eşliğinde konuşmasını bitirdi.