Nevşehir’de Noel Baba kostümü giyinerek yılbaşı kutlamalarına karşı çıkan İbrahim Çiğdem isimli genç caddede vatandaşlara Filistin, Arakan, Doğu Türkistan ve Suriye’de Müslümanlara uygulanan şiddeti anlatan resimler dağıttı.
 
Nevşehir’de noel baba kostümü giyinerek caddede Müslümanlara uygulanan şiddeti anlatan resimleri vatandaşlara dağıtan İbrahim Çiğdem isimli genç, vatandaşlara yılbaşı kutlamayın dedi.  İbrahim Çiğdem isimli genç , Nevşehir’in en işlek caddelerinden bir tanesi olan Atatürk Bulvarı’nda vatandaşlara “Hıristiyan ve Yahudiler mazlumlara ölüm hediye ediyor.” “Kim bir millete benzerse onlardandır” yazılı kartpostal dağıttı.
 
 
İbrahim Çiğdem burada gazetecilere yaptığı açıklamada  “Yahudi ve Hıristiyanlar Müslüman ocaklarına ancak ve ancak zulüm ve kan hediye edebilirler. Onlar Ramazan’da ve Ramazan Bayramı’nda Müslüman beldelerinde Gazze’de, Arakan’da Irak’ta Filistin’de Suriye’de Müslüman çocukların kanlarını dökerken sadece ve sadece zulüm hediye etmişlerdir. Onlar Ramazan’da Müslüman kanı döktüler ve bizim bayramımızı zehir ettiler. Biz ise onların bayramı olan Noel’i kutlayamayız” diye konuştu. Çiğdem sözlerine, Bizim örfümüzde, âdetimizde, dinimizde kesinle yılbaşı kutlaması yoktur. Müslüman insanlar zulme uğrarken Müslümanım diyen bir insan Noel’i kutlayamaz. 7 Hıristiyan bir danaya ortak olmadıkça, çam ağacı süslemem derken sözlerini Üstat Necip Fazıl Kısakürek’in sözleriyle tamamladı.”
 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.