TSK'nın Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı devam ederken, Türk askerlerine dünyanın farklı noktalarından da destek ve dua geliyor. Umre için Suudi Arabistan’a giden Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik için dua etti.

Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesini en yüksek puanla kazanan Semanur İnanmış, Fatma Zehra Çam ve Miray Onur ödül olarak kazandıkları Umre Vazifelerini kutsal topraklarda yerine getiriyorlar. Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, Vatanımıza ve Askerlerimize Kabe'den Selam gönderip dua ediyorlar.

İşte Nevşehirli öğrencilerimiz,Kabe'den "AFRİN, Askerlerimiz için Kabe'de kıyamdayız. RTE Proje İ.H.L" yazısını FİB Haber Merkezine gönderdiler.

İşte Umrelerini yapmakta olan öğrencilerimiz Semanur İnanmış, Fatma Zehra Çam ve Miray Onur´dan gururlandıran fotoğraf. Nevşehirli Öğrencilerimiz Afrin Operasyonundaki askerlerimiz ve vatanımız için Kabe´de duadalar.