15 Şubat 2016 da Nevşehir Belediyesi ve hayırsever iş adamları vesilesi ile açtığımız bu işletme iki ayda ihtiyaç sahibi 6000 kişiyi giydirmiştir. (Afgan, Suriyeli, Iraklı, Türkmen ve yerli halk olmak üzere)

Evimizde kullanmadığımız elbiseler dükkânımızda erkek bayan ve çocuk elbiseleri bölümünde tasnif olunup gelen ihtiyaç sahiplerine ayda bir defa almak şartı ile üçer parça olarak dağıtılmaktadır. Bu işlem esnasında din, dil, ırk ayrımı yapılmadan sadece ihtiyaç sahibinin ihtiyacını gidermeyi amaçlamaktayız.

Kullanmadığınız ev eşyası, halı kilim sehpa bunun yanında mutfak eşyası tabak tencere çocuk oyuncağı elbise hepsine talibiz şunu iyi biliyoruz ki 200.000 nüfuslu halkımızın fazla eşyaları içimizdeki 10.000 kişilik ihtiyaç sahibini fazlasıyla giydirecektir. Bu toplumsal yardımlaşma mücadelemizde bizleri ziyadesi ile destekleyen sayın belediye başkanımız Hasan Ünver'e ve her gün her daim yanımızda duran hayırsever halkımıza müteşekkiriz... İlerleyen günlerde yeni projeler ve yeni hayır kapıları açmada ve mevcut çalışmamızın devamını sağlayabilme adına yardım etmek isteyen her kişiye kapımız açıktır.

Askıda Elbise Yönetim Kurulu

Kapalı pazar yeri B kapısı yanı askıda elbise Nevşehir İletişim: 0533 473 60 20