Nevşehirli Şehit Uzman Çavuş Şahin Kaya'nın Arkadaşları, şehidin ismini bombanın üzerine yazdı.

Zeytin Dalı Harekâtı'nda görevli askerler, Afrin'de şehit düşen Nevşehirli Şehit Uzman Çavuş Şahin Kaya'yı andı. Nevşehirli Şehidmizin asker arkadaşları, harekâtta kullanılacak bir bombanın üzerine 'Şehit Uzman Çavuş Şahin Kaya İçin Afrin'den' yazarak www.fibhaber.com ile paylaştı.


Dün gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin PKK/KCK-PYD/YPG-IŞİD’li teröristlere karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan 28 yaşındaki Nevşehirli Piyade Uzman Onbaşı Şahin Kaya geride daha 15 günlük bir bebek, gözü yaşlı eş,anne ve baba bıraktı.

FİB Haber Merkezi olarak Kahraman Şehidimiz Şahin Kaya için hazırladığımız özel videoyu Ailesine, 15 günlük bebeğine ve Türk Milletine armağan ediyoruz. İşte o video....

Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz. (Bakara 154) 

Kahraman Türk Ordusunun, Terör Örgütlerinin Kökünü kurutmak, Türk Milletini Ferah’a kavuşturmak Ülkemizin Bölünmez bütünlüğünü Perçinlemek üzere Afrinde Gerçekleştirmiş oldu Zeytindalı Operasyonu Sonucu şehadet şerbetini içen tüm Şehitlerimize Cenabı Allah’tan Rahmet diliyor, Ve bu zamana kadar Yurdumuzu yaşatmak için yardan,serden ve candan Geçen tüm kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.