Terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Terör örgütü PKK’ya tepki gösteren şehidin babası Mustafa Adıgüzel, “Düğününü bir ay sonra yapacaktık. O hainlere söyleyin iki evladım daha var” dedi. Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde yaşayan babası Mustafa ve annesi Hatice Adıgüzel acılarını dile getirerek teröre veryansın etti.

Şehidin babası Mustafa Adıgüzel, oğlu ile en son dün öğleden önce görüştüğünü söyledi.

DÜĞÜNÜNÜ BİR AY SONRA YAPACAKTIK

Oğlu ile yaptığı görüşmede kendisinin iyi olduğunu belirttiğini anlatan Adıgüzel, “Düğününü bir ay sonra yapacaktık. O hainlere söyleyin iki evladım daha var. Oralar sahipsiz değil. Dedesi 70 yaşında ‘ben de giderim’ diyor. Gerekirse ben de giderim. Şehit ettikleri çocuk bir melek. Düğününe hazırlık yapıyorduk. Yatağını yorganını hazırladılar. Bayramda izin alabilirse gelip düğününü yapacaktık. Çocuk ona hazırlanıyordu” diye konuştu.

Oğlunun askerden geldikten sonra uzmanlığı kazanarak görevine başladığını ifade eden Adıgüzel, şunları kaydetti:

“Konuşmamızda ‘iyiyim baba, bir şeyim yok’ diyordu. Ancak son iki gündür sesi biraz değişik geliyordu. Devamlı ben onu arıyordum. Bana sesinin neden farklı geldiğini sorduğumda ‘baba uykudan kalktım ondandır’ diyordu. Askerden geldikten bir ay sonra uzmanlığa gitti. ‘Babam yaşlandı çalışamaz’ diye çocuk kendini yedi. Ben gitmeyeyim o gitmesin kim gidecek oralara? Şimdi beni alsalar askere giderim. Niye gitmeyeyim, vatan borcu. Ben gitmesem o buraya gelecek.”