S.S. 55 no'lu Kapadokya Öğrenci Servisi Yolcu ve Personel Taşımacılığı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi genel kurulu yapıldı. Genel kurulunda Başkan Mehmet Selçuk Kolukısa güven tazeledi. 

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Salonunda yapılan genel kurulda Açılış ve saygı duruşu ve istiklal marşı okunması sonrası divan heyeti seçildi. Ardından gündem maddeleri sırasıyla faaliyet raporu, gelir gider hesap bilançosu, denetim raporu ve tahmini bütçe okudu ve her biri tek tek oya sunularak oy birliğiyle kabul edildi. Ardından yönetim ve denetim kurullarının ibrası oya sunuldu oy birliğiyle ibra edildi. Kongrede seçimlere mevcut Başkan Mehmet Selçuk Kolukısa başkanlığında tek aday ve tek liste ile gidildi. Kooperatifin mevcut üyelerinin tamamının oyunu alan Kolukısa ve listesi seçimleri kazandı.

Kongrenin ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Mehmet Selçuk Kolukısa, “Öncelikle Kooperatifimizin Olağan genel kurul kongresinin tüm üyelerimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Bugün yapılan genel kurulla yeniden bizlere teveccüh göstererek görev vermenizden dolayı da çok teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi tüm üyelerimizin bundan böyle de bizlere  destek vereceğine inanıyoruz. Her zaman olduğu gibi bu yeni dönemde de yönetim kurulumuz çalışmalarını üyelerimizle birlik ve beraberlik içinde sürdürecektir. Biz örnek bir aileyiz ve bu nedenle yapacağımız çalışmalarımızı her zaman olduğu gibi fikirlerini alarak hayata geçireceğimizi bilmenizi istiyorum.”dedi. 

Kooperatif Başkanı : Mehmet Selçuk Kolukısa,

Başkan Yardımcıları - Mustafa Kaya - Hasan Türk