Geçtiğimiz günlerde fibhaber.com 'a Sigorta Şirketleri'nin kendisine acentelik vermediği için sitemini ileten Nevşehirli Genç Sigortacı Refik Küstürmez'in yardımına AVSAD Sigorta Acenteleri Derneği koştu...

Nevşehirli Genç Sigortacı Refik Küsdürmez, FİB Haber Merkezine teşekkür ederek; "FİB Haber Ailesine ilgi ve alakanıza teşekkür ediyorum sizler sayesinde hayyalerime doğru ilerliyorum. Siz bir harikasınız sonsuz teşekkürler."dedi.

Haberimizin yayınlanmasının ardından AVSAD Başkanı Eyyup ÇELİK Quick Sigorta ile iletişime geçerek konuyu iletti, İlgili haberden bilgilerinin olduğunu söyleyen Quick Sigorta yöneticileri de bu duruma kayıtsız kalmayarak acentelik işlemlerini hızla başlattılar.

FİB Haber Merkezi ve Sigorta Haber Ailesi olarak Quick Sigorta ve AVSAD'a duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz.

İşte o İlgili Paylaşım; Genç acente isyanda Yaz abi yaz Merhaba Nevşehir-Merkezden yazıyorum. 23 yaşındayım. Nevşehir'de faaliyete geçen yeni bir sigorta acentesiyim hatta diyebilirim ki Türkiye genelinde bile benden genç kendi işini yapan bir acente yoktur. Kendime olan cesaretim, öz güvenimle bu sektöre girdim. Cesaretim ,azmim ve çabamla ekmek paramı çıkarmaya çalışıyorum. İşini severek yapan en iyi acente olmak yolunda ilerlerken önümde bazı engeller var ! Nasıl engeller ? Acentelik başvurusu yaptığımda cesaretimden dolayı beni tebrik eden şirketler destek vermek yerine köstek oluyorlar. Tabiri caizse yeni doğmuş bebekten koşmasını istiyorlar. Yani yeniyim diye bana acentelik vermiyorlar. Ayrıca (Levha kaydını takip eden altı ay içinde en az bir sigorta şirketiyle acentelik sözleşmesinin yapılması) şeklinde zaman kısıtlaması olan bir madde varken. Sigorta şirketlerinin tamamı böyle yaparsa ‘’yenisin’’ kavramından nasıl kurtulacağım. Umutlarımı kırmalarını değil hayallerimi gerçekleştirmeleri için kendi adıma ve benim gibi niceleri için sesimi duyurmak istiyorum. Lütfen yardımcı olun.Sizlerin sayesinde sesimizi duyurlalım umutlarımız yıkılmasın. 

Refik Küsdürmez - TEL: 0 553 635 01 50
Sevgi ve Saygılarımla...



Kaynak: Sigorta Haber -Şamil DAŞDEMİR