Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından görevlendirilen Ortaöğretim Birimi teşkilatı mensubu gençler Sabah namazının ardından mezarlıklarda temizlik yaptı.

Ülkücü gençlerden örnek davranış
Mezarlıkları teker teker gezen yaklaşık 20 genç, yerlerden topladıkları çöpleri çöp poşetlerine biriktirerek mezarlık yakınlarında ki çöplüklere attı. Nevşehir'de örnek teşkil eden bu davranışın ardından gençler akabinde ülkücü şehitler Serdar Öge ve Naci Bayyurt'un mezarını ziyaret etti.
 
'Faaliyetlerimiz aralıksız sürecek'
Nevşehir Ülkü Ocakları olarak Nevşehir'de toplum yararına olan faaliyetlerini sürdürmeye devam edeceklerini belirten Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, 'Ortaöğretim Birimi teşkilatı mensubu gençlerimiz sabah namazını icra ettikten sonra mezarlıklara dağılarak temizlik yaptı. Herkesin eninde sonunu da gideceği yer olan mezarlıklarımızı temizledik. Çok şükür mezarlıklarımız tertemiz oldu. Çöp toplama etkinliğinin ardından şehit mezarlarımız ziyaret edilerek ruhları için Fatiha okundu. Buna benzer pek çok faaliyetlerimiz aralıksız olarak devam edecektir.' açıklamalarında bulundu.