Yaklaşık olarak bir yıl önce göreve başlayan Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, vatandaşların takdirini topluyor. 

İlimiz genelinde uyuşturucuya savaş açan Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ,Uyuşturucu madde satan, kullanan ve taşıyan herkesi yakın markaja alarak  halkımızın büyük takdirini topluyor.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne atandığı günden bu yana uyuşturucuyla mücadelede büyük başarı gösteren Mehmet Artunay ve emniyet müdürlüğü personeline vatandaşlar teşekkür etti.

Nevşehir Emniyet Müdürü Artunay Takdir Topluyor 

Göreve başladığı günden itibaren yaptığı uygulamalarla halkın sevgisini kazanan Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, özellikle Nevşehir'de madde bağımlılığı ve uyuşturucu konusunda başarılı çalışmaları, Nevşehir halkından tam not alıyor. 

İHBAR EDİYORLAR
43 ilin buluşma noktası olmasından dolayı güzergah konusunda önemli bir yeri bulunan ilimizde İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla mücadelesi taktir topluyor. Vatandaşlar, Emniyet Müdürü olarak atandığı günden buyana uyuşturucu satıcılarına yaptığı operasyonlar ile büyük başarı sağlayan Mehmet Artunay ve emniyet personeline teşekkür ediyor. Emniyetin başarılı operasyonlarının ardından vatandaşlar uyuşturucu satıcılarını ihbar etmeyi unutmuyorlar.



Nevşehirli Vatandaşlardan Artunay'a Tam Destek...!

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, ilimizin huzuru ve güvenliği için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Göreve gelmesinin ardından öncelikli olarak Uyuşturucuya adeta savaş açan Artunay'a Nevşehirli vatandaşlarımızda tam destek veriyor. Bu çalışmalarında şüphesiz en büyük Desteği Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş veriyor. FİB Haber Merkezi olarak Vali Aktaş ve Emniyet Müdürü Artunay'a binlerce kez teşekkür ediyor bu mücadelede kararlı bir şekilde uyuşturucunun kökünü kazımısını bekliyoruz.

Teşekkürler Aktaş Teşekkürler Artunay!!!

Başta Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş'ı, Nevşehir İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay ve bağlı birimlerde görev yapan ekibini alkışlıyoruz. Allah sizlerden razı olsun. 


Şimdi Başta Aileler, Milli Eğitim, Müftülük, Gençlik Spor İl Müdürlüğü olmak üzere herkesimin gençlerimizin hayatını karartan uyuşturucuyla mücadeleye karşın Vali Aktaş ve İl Emniyet Müdürümüz Artunay'ı yalnız bırakmayarak etkin mücadele ile destek vermelerini beliyoruz.


172 yıldır milletimizin huzur ve güvenliğine yönelik şer odaklarıyla verdiğimiz mücadele yine milletimizin sevgisi ve desteği ile aralıksız ve kararlıkla devam edecektir.