Nevşehir'in Çat kavşağı, Acıgöl yolu başta olmak üzere Nevşehir merkez ve ilçelerindeki bir çok bölgede Eksi 0'ın altına düşen soğuk hava sebebiyle Aşırı buzlanma mevcut.

Nevşehirli vatandaşlar sosyal paylaşım sitelerinde kar yağışının yaşandığı şehirde tuzlama çalışmalarıyla ilgili olarak Nusret'li göndermede bulunarak esprili bir mesaj paylaşarak Tuzunuz mu Bitti? diyerek yetkililere gönderme yaptı.

www.fibhaber.com WhatsApp Hattımıza ulaşan ihbarda, öğle saatleri itibari ile vatandaşlar, iş yerlerine ,okullarına veya  evlerine dönüşlerde problem yaşadı. Kar yağışı ve özellikle soğuk hava sebebiyle Nevşehir de bazı cadde ve sokakları adeta buz pateni pistine dönüştü.

Nevşehirli vatandaşlarımız, Başta Karayolları olmak üzere İl Özel İdaresi ve Belediye ekiplerinin gizli buzlanma ile ilgili mücadele çalışmaları yaptığını biliyoruz ama yeterli değil. Bu geceden itibaren ana arterler, ara sokaklar ve buzla kaplı yolların olduğu yerlerde tuzlama çalışmalarının acilen yapılmasını bekliyoruz dediler.


Tuzunuz mu Bitti? Öyleyse çağırın Nusret gelsin diyen Nevşehirli vatandaşlarımız www.fibhaber.com a gönderdikleri mesajda ünlü et lokantası Nusret’in sahibi, Nusret Gökçe’nin bir fotoğrafını montajlayarak paylaştı. Paylaşılan mesaj, binlerce kez paylaşıldı.

O mesaj şöyle:

İşte Nusret'le Nevşehir'de Tuzlama Çalışmaları;

Nusret'le Nevşehir'de Karla Mücadele Çalışmaları;