VATANDAŞLARDAN ÜNVER’E TEBRİK SELİ

 

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde, Nevşehir tarihinde 3. kez üst üste Belediye Başkanlığına seçilen Belediye Başkanı unvanını da kazanan Hasan Ünver,’ e vatandaşların tebrik ziyareti devam ediyor.

 

Geçtiğimiz Perşembe günü mazbatasını alarak görkemli bir tören sonrasında dualar eşliğinde göreve başlayan   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, vatandaşların hayırlı olsun tebriklerini kabul ediyor.

 

Nevşehir’deki çeşitli kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra vatandaşların oldukça yoğun ziyaretine şahitlik eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kendisine gösterilen bu yakın ilgi ve sevgiye minnettar olduğunu belirtti.

 

Göreve başladığı 3 Nisan 2014 Perşembe gününden beri vatandaşların yoğun tebrik ziyaretini kabul eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,  sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel birikimleri ile başlı başına bir dünya kenti konumundaki Nevşehir’i ,  yeni dönemde önemli yatırımlara ev sahipliği yapmayı sürdüreceklerini ifade etti.

 

2004 yılından beri başta AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Bakanlar Kurulu üyeleri, Nevşehir  Milletvekilleri, parti teşkilatları ve çalışma arkadaşları ile birlikte Nevşehir’de hayalleri gerçeğe dönüştürüldüğü bir çok yatırıma imza attıklarını vurgulayan Ünver, bundan sonraki süreçte de aynı azim ve kararlılık içerisinde dev yatırımları Nevşehir’e kazandırmayı devam ettireceklerini vurguladı.

 

Özel İnsanlar Merkezi’nde devam eden eğitimlere katılan engelli öğrenciler de eğiticileri ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  Geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Merkezi’ndeki el becerilerinin geliştirilmesine yönelik eğitim çalışmalarına katılan engellilerin hediyesi, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i oldukça duygulandırdı.