Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından, Özel İdare Personeline ve Köy Muhtarlarına yönelik yapılan çalışmaların sonucu ‘Memnuniyet’ oldu. Açıkcası, Nevşehir İl Özel İdaresinden vatandaşlarda muhtarlarda çok memnun.

Nevşehirli Vatandaşlar İl Özel İdaresi’ne sosyal medya aracılığı ile Tam Not verdi.

"Nevşehir il özel idaresinde işler yolunda"

Nevşehirli vatandaşların genel görüşünde göre, bu günlerde gerek personellerinde gerek köy muhtarları ve tüm yerel yönetimlerin yüzünü güldürüyor.
"Nevşehir il özel idaresinde yaşanan değişim ve gelişim sosyal medya üzerindende olumlu yorumlara sebep oldu.

Yaşanan bu olumlu gelişmeler sonrası Nevşehir İl Özel İdaresinde kurum içi personele huzurla birlikte moralleri de yükseltti. Özel İdaresinde Kurumsallaşma adına atılan önemli adımların beraberinde huzur güven ve refah ortamı tesis edildiği rahatlıkla görülüyor. Sadece kurum içinde değil kurum dışında da değişimin olumlu olarak yansıması yüzleride güldürüyor. Nevşehir İl Özel idaresi artık muhtarların sorunlarını rahatça paylaşıp, daha hızlı çözüm üreten bir kurum haline geldi. Nevşehir İl Özel İdaresi, şehir merkezinde ve kırsalda yaptığı yatırım ve hizmetler ile vatandaşın memnuniyetini kazanarak,özellikle köylerde yaşayan vatandaşlar için vazgeçilmez olmaya devam ediyor. Kısaca Nevşehir İl Özel İdaresi’nde gözle görülür değişim ve gelişim vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.
Ayrıca Bürokratlarla , Siyasilerle ve Yerel Yönetimlerle çok uyumlu bir grafik çizen İl Özel idaresi çalışmalarında birlik ve beraberlik dikkat çekiyor.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak, şehrimizin evladı Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli ve ekibini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.