Nevşehirlilerin merakla beklediği alt yapı çalışmaları başladı ve ilk kazma vuruldu. Özellikle Bazı mahalllerde uzun yıllardır el değmeyen ve kullanılamayacak duruma gelen alt yapısı, Nevşehir Belediyesi tarafından komple yenileniyor. 

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Nevşehir'in su ihtiyacının karşılandığı ve 1986-89'li yıllarda yapılan asbestli boruların tamamen değiştirilerek yenileneceğinin müjdesini verdi.
Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından başlayan çalışmalara hız verildiğini müjdeleyen Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, “Nevşehir'de  başlayan çalışmalar kapsamında şehrin tüm mahallelerinde alt yapı komple yeniden yapılacak" dedi.

DSİ ile ortak çalışma yürütüldüğününde altını çizen Kaya, önümüzdeki bir kaç seneye kadar Nevşehir'in altyapısı komple elden geçirilerek yenileceğini ifade etti.

Başkan Yardımcısı  Kaya , Nevşehir Belediyesi olarak Yılların sorununa neşter vurup, mahallelerimizin ihtiyacını karşılıyoruz. Şimdiden Nevşehir'imize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. ” dedi.