AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sn Mustafa AÇIKGÖZ, 20 Ocak Cumartesi gecesi Nevşehir’e çağrıda bulundu: “Fetih Suresini Okuyoruz, 21 Ocak Pazar gün Sabah Namazında Nevşehir Kurşunlu Camimizde Buluşuyoruz.” açıklamasından sonra sabah namazında Kurşunlu Camisinde bir araya gelen Nevşehirliler camiye sığmadı.

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için Nevşehir genelindeki camilerde kılınan sabah namazında Mehmetçik'e dua edildi.

Sabah namazında Kurşunlu Camisinde bir araya gelen Nevşehirliler camiye sığmadı. 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, STK Başkanları ve vatandaşlarla beraber Kurşunlu cami’de kılınan sabah namazının ardından Afrin’deki ‘Zeytin Dalı Operasyonu’na katılan Mehmetçik için dua etti. Kılınan sabah namazı ve duaların ardından vatandaşlara Çorba ikramında bulunuldu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, sabah namazı sonrası birlik ve beraberliğe vurgu yapan ve memnuniyetini dile getiren açıklamalarda bulundu:

“ ‘Biz, sana doğrusu apaçık bir fetih ihsan ettik.’(Fetih,1) 
Mazlumların hamisi aziz hemşerilerimizle sabah namazında Kurşunlu Camimize akın ederek Ümmet-i Muhammed'in umudu kahraman Mehmetçiğimizin muzaffer olması için Fetih Suresi ile hep birlikte dua ettik. Zeytin Dalı Harekati

‎وَيَنصُرَكَ اللَّهُ نَصْرًا عَزِيزًا   
‎Ve Allah, Eşsiz Bir Şanlı Zafer ile Sana Yardım Etsin.
‎( Fetih Suresi /3)
‎Çağrımıza iştirak ederek camilere akın eden, gelemeyip dualarla bir arada olduğumuz tüm Nevşehirli hemşerilerimize, aziz vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

‎ Ya Rabbi, Müslümanların izzeti, devletin namusu, İslam’ın birliği ve mazlumların hakkı için bize güç ver. Muhakkak, sen muhtaç olanların Rabbisin. Bizden yardımını esirgeme Ya Rabbi. 

Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde sınır güvenliğimiz için meşru hakkımızı kullanıyoruz. Terörün adı PKK/PYD/DAEŞ ne olursa olsun, destekçileri kim olursa olsun biz Güçlü Türkiye ve geleceğimiz için gerekli adımları atacağız. Terör bitecek, bize akıl ve göz dağı verenler sabrımızı sınamaya kalktı ancak gücümüzü sınayamayacaklar. 

Zeytin Dalı Harekatı Türkiye
Afrin Operasyonu

Muzaffer Ordumuzun, kahraman Mehmetçiğimizin dualarla yanındayız; Rabbim, her daim milletimizi muzaffer eylesin.” dedi.
Afrin Operasyonu