Nevşehir'de vatandaşlar Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi'ne bağlı bir tıp fakültesinin kurulmasını istediklerini söyledi. FİB Haber Merkezi ihbar hattına taleplerini dile getiren çok sayıda vatandaşlarımız Kayseri ve Konya'yı saymıyoruz hadi onlar Büyükşehir peki, "Niğde, Aksaray, Kırşehir Ve Yozgat'ta" bile Tıp Fakültesi Var Ama "Nevşehir de Neden Yok" diye soruyor.

Tıp Fakültesi İçin Hareket Şart!


Nevşehirli vatandaşlarımız, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesi'nin kurulması gerektiğini belirterek, herkesi bu konuda destek vermeye çağırdı.

Sözde Dünya Markası...

Nevşehir için en önemli hizmetlerden biri şehrimize tıp fakültesinin açılmasıdır. Tıp fakültesi açılması ile Nevşehir esnafları ve insanlarına en büyük hizmet edilmiş olur. Çünkü bugün ilimiz Nevşehir, Kapadokya bütünlüğünde Orta Anadolu'nun kültür ve turizm başkentidir diyen FİB Haber okuyucularımız, "Birçok ilde bugün tıp fakülteleri var, ama Dünya markası dediğimiz Nevşehir, bir turizm kenti olmasına rağmen ne yazık ki Tıp fakültesi yok. Bu büyük bir eksikliktir. Tıp fakültesi hastanesinin kurulması için yetkililerin biran önce harekete geçmesi gerekiyor. Bunun için sizlerde bunu bakanlığa teklif ediniz” diye ricada bulundular.

​Dünya markası Kültür ve turizm başkenti Nevşehir'e Tıp Fakültesi Yakışmaz mı?


Anlaşılan o ki "Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi", bu günlerde Nevşehirlilerin en büyük hayalini süslüyor. Bakalım bu konuda her hangi bir gelişme yaşanacak mı bunu önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.