Nevşehirli vatandaşlarımızın Sevgi ve ilgisiyle büyüyen Rüya Pastaneleri 25.Yaşında.Ramazan ve Mustafa Körpınar kardeşlerin ortaklığında Nevşehirlilere iki ayrı mekanda hizmet veren Rüya Pastaneleri 25. Yaşını sizlerle kutluyor.Rüya Pastaneleri 25. Kuruluş yıl dönümü ve Ramazan ayına özel indirimli kampanyaları ve ikramlarıyla tüm Ramazan boyunca Rüya gibi Ramazan özel eğlence programlarıyla ve sürprizleriyle Osmanlı kültürünü yaşatmaya devam ediyor.

Yeniçeri Askerleri,Karagöz ve Hacıvat,Ramazan Davulcusu,Aşukla Maşuk,Palyaçolar,Osmanlı Şerbetçileriyle FİB Ajans ve FİB Organizasyon imzasıyla gerçekleşen Ramazan Eğlenceleri Rüya Pastanelerinde devam ediyor.Her Salı akşamları Rüya pastanelerinde buluşuyoruz.

Rüya pastanelerinde Cevizli Baklava,Tulumba,Dondurma,Lokma Tatlısı,Börek gibi çok çeşitli ürünlerinde Nevşehir de vatandaşa özel kampanya Ramazan ayı boyunca sürüyor.

Ramazan bayramında evlerimiz yine Rüya Pastanelerinin Baklavalarıyla tatlanacak. Muhteşem lezzetli Baklavalarınız için Sipariş vermeyi unutmayın.

“Rüya Pastaneleri bir Körpınar kuruluşudur.”

 

Kuruluşumuzdan bugüne bizlerden bizlerden ilgisini ve sevgisini esirgemeyen tüm Nevşehir halkına teşekkür ederiz.

Tüm özel günlerinizde size bir telefon kadar yakınız.

 

 Alo Pasta ve Rezervasyon:

Nevşehir’in Rüyası “Rüya Pastaneleri “

 

FİB Haber Üye Bilgileri

Nevsehir  Nevsehir merkez

Firma Adı         : Rüya Pastaneleri

Firma Yetkilisi   : Mustafa & Ramazan KÖRPINAR

Telefon : 0384 212 4770 - 0384 215 2806

Yetkili Kişi Telefon        : 0538 863 6705 - 0532 306 6933

Sektör  : Pastane İmalat Tatlı

Telefon : 0384 212 4770 - 0384 215 2806

Faks     : 0384 212 4770

Adres   : Yeni Kayseri Cad. Eski Doğum Hastanesi Karşısı Dirikoç Apt. 1/1 NEVŞEHİR

Rüya Pastaneleri:

Rüya Pastaneleri ünvanıyla 1987-88 yılından bu yana bu sektörde hizmet vermekteyiz.Her nevi Yaş ve Kuru Pasta Çeşitleri, Dondurma Satışı, Hediyelik Çikolata Çeşitleri, 80 kişilik nezih bir ortam içeren Aile Salonu, her nevi Yaş ve Kuru Pasta İmalatı ve bunların yanısıra Düğün, Nişan ve buna benzer özel günlerinizde Pasta ve Müzik Organizasyon hizmetlerimizle siz değerli müşterilerimize layık olmaya çalışmaktayız.Misyonumuz kalitemizden ödün vermeyerek en kaliteli hizmeti en doğru şekilde yapabilmektir.Sizleri de işyerimize bekler Rüya Pastaneleri ailesi olarak esenlikler dileriz.