Yeni sezonun Şampiyonlukta iddialı ekiplerinden biri olarak start alan Nevşehirspor 23 Temmuz’da toplanıp yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Kırmızı-Beyazlı ekipte yeni sezon öncesi kulüp içerisinde önemli çalışmaların yapıldığı bildirildi. Özellikle sezon öncesi Nar tesislerinin hazır hale getirilmesi için son rütuşların yapıldığı kaydedildi.

2017-2018 futbol sezonunda 3.Lige çıkma mücadelesi verecek olan ve yapılan transferleriyle tamamen yenilenen Nevşehirspor sezon öncesinde ilk çalışmasını 23 Temmuz’da Nar tesislerinde toplanıp aynı gün akşamında yapacak. Antrenman saati ve toplanma yeri ilerleyen günlerde açıklanacaktır.


Nevşehirspor Basın Sözcüsü Av. Nafiz Dirikoç yaptığı açıklamasında; "Takımımız 23 Temmuz'da toplanarak 29 Temmuz’a kadar Nevşehir'de çalışacaklarını daha sonra 3-4 günlük kısa bir iznin ardından 4 Ağustos'ta Erzurum Palandöken'de hazırlıklarına devam edeceklerini" belirtti. Dirikoç: "Erzurum Palandöken'de 9-10 günlük kamp yapılacak, 13 Ağustos'ta kamp tamamlanacak. Sonrasında ayın 16 sında Nevşehir de tekrar toplanacak. Yeni sezon çalışmalarına Nevşehir'de yapılacak olan sezon açılışının ardından hazırlık maçlarıyla devam edilecek" dedi.

Transfer çalışmaları kapsamında bazı isimlerle temas halinde olduklarını vurgulayan Nevşehirspor Basın Sözcüsü Nafiz Dirikoç, bu konuda gerekli açıklamaların ilerleyen günlerde yapılacağını sözlerine ekledi.


FEDA SEZONU,BAL'A VEDA,3.LİGE MERHABA SEZONU OLMASI DİLEĞİYLE...