Spor Toto bölgesel amatör lig 5.gurupta mücadele eden Nevşehirspor pazar günü deplasmanda oynayacağı Adana Büyükşehir Belediyespor müsabakasına üç puan parolası ile hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftayı bay geçiren Nevşehirspor şampiyonluk iddiasını kaybetmemek için Adana deplasmanından mutlak galibiyetle dönmek istiyor. Nevşehirspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, "bu hafta en önemli maça çıkacağız. İki puanlık dezavantajımız var ve bunu kapatmak istiyoruz. Adana deplasmanında galibiyet için oynayacağız. Takımımızda Murat ve Ahmet Keleş'in şuan sakatlığı sürüyor. Hafta sonuna kadar durumları belli olacaktır" dedi.

Nevşehirspor un pazar günü deplasmanda oynayacağı Adana büyükşehir müsabakasına taraftarlarımız akın edecek. 

Bal liginde son iki haftaya girilirken Kırmızı - Beyazlı ekibimiz Önümüzdeki hafta Deplasmanda Adana Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Son haftayı ise Ceyhanspor ile kendi evinde oynayacağı karşılaşma ile sonlandıracak.

Aksarayspor ise , Arsuz Karaağaçspor ile kendi sahasında son maçında da deplasmanda Kayseri temsilcisi Talasgücü Belediyespor maçı ile ilk yarıyı tamamlayacak.

Yozgatspor; Bu hafta deplasmanda Belen Belediyespor ile son haftada Kayseri Şekerspor ile kendi sahasında oynayacak.

«5.GRUP (12.hafta)»                
ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR-NEVŞEHİR SPOR GENÇLİK    
CEYHAN SPOR-TALASGÜCÜ BELEDİYESPOR    
68 AKSARAY BELEDİYE SPOR-ARSUZ KARAAĞAÇSPOR 1967
KİLİS BLD.SPOR-2005 AZATLISPOR    
BELEN BELEDİYESPOR-YOZGATSPOR 1959 FK    
KAYSERİ ŞEKERSPOR-KÜRKÇÜLER AMATÖRSPOR    



Haber: Mustafa Ferveren