Bir süredir belirsizlik ve kaos içerisinde bulunan Nevşehirspor'a, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün el koymasıyla birlikte Nevşehirspor'da Yeni Yönetim Oluşturuluyor .

Dün yapılan toplantıyla yeni yönetim oluşturulma görevi verilen Çat Belediye Başkanı Kamil Duru Başkanlığındaki heyet 3. Lig özlemini sona erdirecek güçlü bir yönetim için kolları sıvadı. 

Dün alınan karar neticesinde Yeni Yönetim Listesinin oluşturulması görevi Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'ya verilmesinin ardından, Başkan Kamil Duru yaptığı açıklamasında, İçerisinde eski Yönetimden isimlerle, Saygın iş adamlarımızdan Çetin Ulukuş ,Salih Dirikoç , Ulutaş Dirlik , Fatih Ün, Umut Aras, Ali Akkoç'un da görüşleriyle önemli isimlerin yer alacağı güçlü bir yönetim oluşturacağız dedi. 

Nevşehirspor'la ilgili bomba gelişme! Türkiye'nin Sayılı İş Adamlarından aynı zamanda Vergi Rekortmenlerimizden APAK Gıda CEO'su Muzaffer Leblebici Başkanlık Görevini Kabul Etti.

Leblebici Başkanlığında Yeni ve Güçlü Bir Yönetim Oluşturuluyor...

Şampiyonluğu hedefleyen Nevşehirspor Kulüp Başkanlığı için Türkiye'nin Sayılı İş Adamlarından APAK Gıda CEO'su Muzaffer Leblebici'ye teklif yapıldı.​

İlk olarak Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'nun davetiyle dün Nar Belediyesinde bir araya gelen APAK GIDA CEO'su Muzaffer Leblebici bugün düzenlediği basın toplantısında kendisine tevdi edilen Başkanlık görevi konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Bende NEVŞEHİRLİYİM...!

- Bende bir Nevşehirliyim diyen Leblebici, Nevşehirli olmak için illa Nevşehir'de doğmak gerekmiyor. Nevşehirli olmak, yaşadığınız bu şehri Nevşehir'i sevmekten geçer. Bizlerde bu bağlamda kimseyi ötekileştirmeden Tüm köyleri beldeleri ve ilçeleriyle tek yumruk oluşturarak bu şehri özlenen Nevşehirspor'u hep birlikte el birliği ile hedeflerine ulaştıracağız dedi.
Bir haftalığına Yurt dışına çıkacağımdan dolayı bugüne aldığımız toplantıyla sizlere bu açıklamaları yapmayı uygun gördük. 

“Güçlü Yönetim, Güçlü Nevşehirspor”​

APAK Gıda AŞ. Ofisinde​ gerçekleştirilen toplantıda, APAK Gıda CEO'su Muzaffer Leblebici Başkanlık görevini kabul etti. 

APAK GIDA CEO'su Muzaffer Leblebici, bugün makamında düzenlenen basın toplantısında Sayın Vekilim ve Belediye Başkanımızın tevdi ettiği Nevşehirspor Kulübü Başkanlığı görevini kabul ettiğini açıkladı. 

İşte ​Bir Sanayici olarak Nevşehir'de büyük bir istihdam sağlayan aynı zamanda Vergi Rekortmeni olan Leblebici'nin heyecan veren açıklamasından kısa başlıklar:
-Vekilim ve Belediye Başkanımızın Şahsıma tevdi ettiği bu görevi layıkıyla yerine getirmek için bu teklifi kabul etmiş bulunuyorum.
- Nevşehir'de herkesin sahip çıkacağı herkesin kucaklayacağı bir takım kurmak için çalışmalarımıza ivedi bir şekilde başladık.
- Zamanımızı, Tecrübelerimizi ve çevremizi kullanarak Şehrimizin Takımında Kurumsallığı Sağlayacağız.
-Biz birşeyle almaya değil birşeyler vermek için geliyoruz.
- Şampiyonluk hedeflerinde Güçlü Bir Yönetim oluşturacağız.
- İl ketapta Güçlü Bir Yönetim , İyi Bir Teknik Direktör ve Başarılı sporcuları takıma kazandıracağız.
- Önceliğimiz 3.Lig ama, Hedefimiz 3 .Lig asla değil daha üst ligler. 
- Sanayi'de ki başarılı çalışmalarımızı Spor'da da devam ettirmek istiyoruz.
- Bal liginden kurtulmak için elimizi taşın altına koyuyoruz ama 3. Ligi asla Nevşehir'e layık görmüyoruz.

Leblebici'nin düzenlediği basın toplantısında Nevşehirspor camiasını heyecanlandıracak  "Yüreklere Su Serpen Açıklamaya Ait Video" birazdan www.fibhaber.com da sizlerle olacak...

Leblebici ismi Nevşehir'de büyük heyecan yarattı.

Yeni oluşturulacak Yeni yönetim Kurulunun En geç bu hafta sonuna kadar yönetimin belirlenerek çalışmalara başlaması bekleniyor. Yeni Oluşturulacak Yönetimde çok önemli sürpriz isimlerin yer alacağı belirtildi.

Büyük Nevşehirspor Buluşması ile önümüzdeki hafta Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür Merkezinde düzenlenecek görkemli toplantıyla Yeni yönetim , Teknik Direktör ve Yeni Transferlerin açıklanacağı ifade edildi.

Yönetimin oluşturularak görev dağılımının yapılmasının hemen ardından 3.Lig için Şampiyonluk parolasıyla yeni sezona girecek Güçlü bir Takım kurulması için transfer çalışmalarına başlanıcak.

Detaylar birazdan www.fibahber.com da...