Deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor karşısında alınan galibiyet ve İlk haftadaki iyi futbol  Kırmızı-Beyazlı futbolseverlerin kombinelere akın etmesini sağladı. 
Nevşehirspor Taraftarları Derneği üyesi Erdal Durmaz, 68 Aksaray Belediyespor Galibiyeti Sonrası Nevşehir Sanayi Esnafımız Kombineye Akın Etti Kendilerine Teşekkür Ederiz Şampıyonluk Kuru Laflan Değil Şehrin Kenetlenmesiyle Olur. Sende Kombineni Al Şehrinin Takımına Destek Ol. Şehrinin Milliyetçisi Olmayan Vatan Milliyetçisi Olamaz Saygılarımla Vesselam Dedi.

Nevşehirspor Kilis Maçına Rekor Seyirci Bekleniyor.
Bu Pazar Nevsehspor'un Kilis Maçında Gazi Stadyumunda Son 5 Yılın Seyirci rekoru Kırılması Bekleniyor.Takımın Aksaray Deplasmanında Galip Gelmesi Ve Evimizde ilk Resmi Maç Olması Nedeniyle Taraftar Takıma Büyükk Destek Verecek. Gerek Duyulursa Kale Arkasıda Taraftarlara Duruma Göre Hemen Acılacak. Hazırlıklar Ona Göre Yapılıyor. Nevşehirsporun kendi sahasında oynayacağı Yeni sezonun ilk maçında Yaklaşık 4000-5000 Taraftar Bekleniyor.

Nevşehirsporlu Taraftarlar Bayrak Kampanyası Başlattı
Bölgesel Amatör ligde mücadele veren Nevşehirspor’da yeni sezon öncesinde tüm hedefler Şampiyonluk ve üçüncü lig üzerine kuruldu. Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve güçlü Yönetimi ile birlikte camianın kenetlendiği Nevşehirspor'da yeni sezon şampiyon olmak adına maddi manevi büyük özveri gösterilerek güçlü bir kadro kuruldu. Yani sözün özü Bölgesel Amatör ligde mücadele veren Nevşehir spor’da herşey Şampiyonluk ve üçüncü lig üzerine kuruldu.


Şimdi ise iş Nevşehir halkında...

Yeni sezona Bal liginde Şampiyonluk için mücadele verecek olan Nevşehirspor bu sene 10 yıllık 3. lig hasretine son vermek istiyor.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in ilk haftasında Lige deplasmanda 68Aksaray Belediyespor maçı galibiyeti ile başlayan Nevşehirspor 3. Lig'e Kilitlendi ! 

Nevşehirspor Taraftarları Derneği Başkanı Serdar Yılmaz, FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında bu yıl İnşallah Bölgesel Amatör ligde şampiyon olup daha önce mücadele ettiğimiz üçüncü lige tekrar çıkacağız” diye konuştu. Yılmaz, Nevşehirspor Taraftarlarının takımlarına destek amacıyla ev ve iş yerlerine Kırmızı - Beyazlı bayraklar asmaları istedi.

TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN BAYRAK KAMPANYASI

Nevşehirspor Taraftarlar Derneği hafta sonunda oynayacağı Kilis Belediyespor maçı öncesinde "Bir Bayrak'ta Sen Yap" kampanyası başlattı.

Kampanya çerçevesinde Nevşehir de mahalle ve sokaklar Nevşehirspor bayraklarıyla süslenmesi amaçlanıyor...

 Nevşehirspor'da Hedef 3.Lig...!

Nevşehirspor Taraftarları Derneği Başkanı Serdar Yılmaz, "01 Ekim 2014 Pazar günü karşılaşacağımız Kilis Belediyespor maçı öncesi Nevşehirspor'umuzu seven ve destekleyen tüm iş adamlarımızı esnaflarımızı ve halkımızı Bayrak Kampanyasına davet ediyorum. Şehrimizi Bayraklarımızla süsleyelim, Birlik Beraberliğimizi 01 Ekim 2017 Pazar günü saat 15.00'de Gazi Stadyumunda oynanacak olan bu önemli Kilis maçında cümle aleme gösterelim" dedi


ŞEHİRDE BİRLİK BERABERLİK NEVŞEHİRSPOR PANKARTLAR BÜTÜN ŞEHİRE ASILMAYA BAŞLANDI .

(NOT: SİZDE ASTIĞINIZ PANKARTLARIN RESMİNİ ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM)

Başkan Gıda'dan Emin ve Betuçi'den Musa kardeşlerimin katkıları ile ilk NEVŞEHİRSPORA başarılar ...




Haber: Mustafa Ferveren