Nevşehirspor Kulübü Başkanlığı tarafından şehrimizin marka değeri kulübümüzün ve taraftarlarımızın güvenliği için her zaman destekleriyle büyük katkı sağlayan İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve Polis teşkilatı için özel teşekkür mesajı yayımladı.

Nevşehirspor Kulübü adına açıklamada bulunan Basın sözcüsü Av. Nafiz Dirikoç ; "İlimizin en önemli markalarından biri olarak Nevşehirspor' umuza sağladığı destekleri ile her zaman spor ve sporcu dostu olarak İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Artunay ve teşkilatına Nevşehirspor Yönetimi olarak Kulübümüz ve camiamız adına sonsuz teşekkür ederiz "dedi.

Dirikoç açıklamasında; "Gerek 2017-2018 futbol sezonunda Gazi stadında gerek açık sahalarda oynanan karşılaşmalarda İl Emniyet Müdürümüz Sayın Artunay'ın saha içi ve saha dışı olaylar karşısında ki tutumları gerekse taraftarlarımızın can ve mal güvenliği adına yapmış oldukları güzel hizmetleri ile Türk futboluna ve Nevşehirspor'umuza kattığı değerler gerek Nevşehirspor yönetimimiz gerekse kamuoyu tarafından büyük takdir kazanmıştır. Bu vesile ile, her maç 12.adamımızla birlikte şeref trübününde bizlerin yanında her zaman yer alarak onurlandıran, İlimizin sevilen Sporcu dostu Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Artunay ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Dirikoç," Biz Kırmızı-Beyazlı kulübüne gönül vermiş, Nevşehir'e aşık, birbirine kenetlenmiş, başarıya inanmış güçlü bir Aileyiz." sözleriyle noktaladı. 

FİB Haber Merkezi olarak, Gerek Kulübümüzün, gerek Taraftarlarımızın, gerekse şehrimizin gururu ve el emini olarak olarak Bizde Nevşehir İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Artunay'ı ve tüm Emniyet çalışanı polislerimizi canı gönülden tebrik ediyor her şartta göstermiş oldukları duruş ve başarılı çalışmalarından dolayıda kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.