Maç sonucu: Nevşehirspor GK. 1-0 Ceyhanspor ​

90.Dakika- Goooooll Coşkun Kormaz ile beklediğimiz gole ulaşıyoruz. 1-0 öndeyiz.

85.Dakika- Kalan bu son bölümde 9 kişilik rakibe karşı ilk yarının bu son maçında varımızı yoğumuzu ortaya koyarak mutlak bir galibiyet almamaız gerekiyor.

82.Dakika- Yozgatspor evinde 2-1, Aksarayspor ise deplasmanda 1-0 lık üstünlüğü sürüyor.

80.Dakika- Ceyhanspor 9 kişiye düştü. Yeşil Beyazlı ekipte bir futbolcu daha kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan son 10 dakika da büyük heyecan var. Trübünlerde zaman zaman yaşanan gerilim bu son bölümde takıma tam destekle devam ediyor. Trübünler Nevşehir diye tezahuratlarıyla futbolcularımıza moral veriyor. Haydi Kırmızı Haydi Beyaz...

75.Dakika- Üst üste ataklarımız var. 0-0 lık eşitlik ve peş peşe pozisyonlarımız var.


70.Dakika- Ataklarımızdan henüz gol bulabilmiş değiliz.

65.Dakika- Sağ kanattan buzoyla geliştirdiğimiz atakta top kornere çıkıyor. Fakat 0-0 lık eşitlik var. Nevşehir Belediyesi Mehteran ekibide marşlarıyla takımı ateşlemeye çalışıyor. Haydi Nevşehir'im bir galibiyet çok şey demek.Haydi Nevşehir goll goll goll.Nevşehirspor GK. 0-0 Ceyhanspor


60.Dakika- Karşılaşmada henüz gol yok. 0-0 lık eşitlik devam ediyor. 

55.Dakika- 10 kişi ile mücadele eden Ceyhansporlu oyuncuların sık sık kendilerini yere atarak oyunu soğutma çabaları dikkat çekiyor.


50.Dakika- Nevşehirspor ikinci yarıya daha iyi başladı.Atakları sıklaştıran kırmızı beyazlı ekibimize taraftarlarımızın desteğide arttı.

46.Dakika- 0-0 eşitlik devam ediyor.

İkinci yarı hakem vuruşu ile başladı.


İlk yarıları değerlendirecek olursak; Nevşehirspor her ne kadar sahada zaman zaman pozisyon üretmiş olsada aslında ilk yarıda aklı fikri rakiplerinin oynadığı maçlarda gözüktü. Tabi bunun yanında her ne kadar lig sıralamasında istediği yerde olamasalarda Ceyhanspor kadrosu oldukça güçlü. İlk yarıda en önemli an ise 34.Dakikada David Solomon Abwo 'nun kırmızı kart görmesi oldu. İkinci yarıda Ceyhanspor 10 kişi ile mücadele edecek.Açıkcası İlk yarıda istediğimiz oyunu tam manasıyla ortaya koyabilmiş değildik. Ama İkinci yarıda galibiyet için varını yoğunu ortaya koyacaktır. Şampiyonluk mücadelesi için rakiplerinin alacağı skor kadar kendi oynayacağı maçların önemi bir o kadar önemli.Zira Kırmızı Beyazlı ekibimiz kalan haftalardaki maçlarını alması durumunda rakiplerinin sonuçları çokta önemli olmayacak.Bu yüzden Nevşehirspor'umuz bu maçı mutlak 3 puanla kapatmak zorunda. Kendisine başarıalr diliyoruz.

Grubumuzda oynanan ve ilk yarısı sona eren maçlarda ;
«5.GRUP (13.hafta)»                
KÜRKÇÜLER AMATÖRSPOR   3 -0    7 MART KADİRLİ DEMİRSPOR 
YOZGATSPOR 1959 FK   2 - 1   KAYSERİ ŞEKERSPOR   
2005 AZATLISPOR    0-2    BELEN BELEDİYESPOR   
ARSUZ KARAAĞAÇSPOR 1967   2 - 2   KİLİS BLD.SPOR    
TALASGÜCÜ BELEDİYESPOR   0-1    68 AKSARAY BELEDİYE SPOR  
NEVŞEHİR SPOR GENÇLİK    1-0    CEYHAN SPOR    


İlk Yarı Sonucu
Nevşehirspor GK. 0-0 Ceyhanspor​


45.Dakika- İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. ​Nevşehirspor 0-0 Ceyhan Spor 

44.Dakika- Son dakikalarda korner kullanıyoruz. Malaesef sonuç alamadık.


40.Dakika- Artık ilk yarıda son anlar oynanıyor. 10 kişi kalan rakibimiz karşısında henüz ataklarımızdan sonuç çıkmadı. 0-0 lık eşitlikle devam ediyor.

34.dakika- Rakip futbolcu sert hareketi sonrası David Solomon Abwo Kırmızı kart gördü. Ceyhanspor şimdi 10 kişi.

25.Dakika- Henüz Gazi stadından gol sesi çıkmazken, şampiyonluktaki rakiplerimizden Aksarayspor Kayseri Talasgücü karşısında deplasmanda 1-0 önde geçti. Yozgatspor ise kendi evinde Kayseri Şekerspor önünde 1-1 lik eşitliği sağladı.

20.Dakika-Şuana kadar kırmızı beyazlı ekibimiz daha derli toplu bir oyun sergiliyor. Maçta henüz gol yok. Nevşehirspor GK. 0-0 Ceyhanspor


10.Dakika- Grubumuzun önemli karşılaşmalarından Yozgaspor 0-1 Kayseri Şekerspor Diğer maçlar 0-0 eşitlikle devam ediyor.

5. Dakika- Karşılaşmada kırmızı beyazlı taraftarların yoğun desteği var. Nevşehirspor 0-0 Ceyhan Spor ​


Trübünlerde "Kudüs özgür değilse, dünya tutsaktır" pankartı açan Nevşehirspor taraftarları Kudüs'ün yalnız olmadığı mesajı verdiler. 

1.Dakika- Maç başladı. Nevşehir'den kırmızı beyazlı ekibimizi desteklemek için çok sayıda taraftarda trübündekini yerlerini aldı. Ceyhan'dan gelen bir otobüs taraftar grubuda kale arkasında kendilerine ayrılan yerde takımlarına destek olmak üzere yerlerini almış durumda.

Ve Maç Başlıyor...

Karşılaşmaya çok sayıda Kırmızı Beyazlı Taraftarlar ilgi gösteriyor. Protokol trübününde
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar yer alıyor.

SPOR Toto Bölgesel Amatör Lig Beşinci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehirspor, sezonun ilk yarısının son maçında kendi evinde Adana temsilcisi Ceyhanspor'u ağırlıyor.

Karşılaşmayı Gaziantep Bölgesinden Abdullah Volkan Aydın yönetecek.
Nevşehirspor GK. - Ceyhanspor

STAT: Nevşehir Gazi Stadyumu
Tarih : 17.12.2017- Pazar
Saat:14:00

Karşılaşmanın Hakemleri;
 ABDULLAH VOLKAN AYDIN(Hakem)
 GÖKHAN PÜSKÜLLER(1. Yardımcı Hakem)
 KÜBRA KAHRAMAN(2. Yardımcı Hakem)
 BURAK FİLİK(Dördüncü Hakem)
 ÜNAL ADIGÜZEL(Gözlemci)



 




Haber: Mustafa Ferveren