İkinci yarıya çok güçlü ileriye dönük hedefler doğrultusunda sıkı bir çalışma proğramıyla hazırlanan Nevşehirspor GK. Yeni Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu kan değişimi ile ve yaptığı transferleriyle ikinci yarından oldukça umutlu.

İkinci yarı yapılan yeni transferler:

İşte yeni tranferlerimiz..

1.Mehmet YILMAZ (Şahinbey bld)

2.Muhammet KAYA (Şahinbey bld)

3.Orçun SELDUMAN (İst Bağcılar)

 

Bir Güzel Haber daha Kaleci Hayrettin ve orta saha oyuncusu Birkan Komonovalı tekrar yuvaya Döndüler...

 

Konu hakkında Gazeteci Ali Çamur a açıklamalarda bulunan Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sedat Cantekin geçtiğimiz haftalarda çok sayıda futbolcunun takımdan ayrılmaları ile ortaya çıkan karmaşadan çıkmalarının en büyük faktörünün Kulüp Başkanı Necmi Cantekin’in tecrübesi olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Muammer Pirinçci’nin de görevine son verilen olayların ardından alt yapıdan takıma dahil edilen futbolcularla birkaç maç mücadele etmek durumunda kalındığını, ligin ikinci yarısına daha güçlü bir kadro kurmak hedefinde olduklarını belirten Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sedat Cantekin, babası ve aynı zamanda kulüp başkanı olan Nemci Cantekin’in tecrübesiyle yaşanan bu karmaşanın kulübün en zararla atlatılmasının sağlandığını dile getirdi.

Gazeteci M. Tolga Karaca’nın Kapadokya TV’de hazırlayıp sunduğu haftaya bakış programına konuk olan Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sedat Cantekin, “Takımımızın yaşadığı son haftalardaki şanssızlıkları atlatmamızda en önde gelen faktör babam, kulüp başkanımız Nemci Cantekin oldu. Onun olaylara bakış açısı ve pozitif düşünceleri sayesinde takım en az zararla bu dönemi kapattı. Bizi cesaretlendiren Kulüp başkanımıza ve ona destek olan herkese buradan bir kere daha teşekkür ediyorum” dedi.