Nevşehir Belediye Meclisi, Türkiye Bölgesel Amatör Ligi ’ndeki temsilci Nevşehir spor Gençlik Kulübü’ne 300 bin TL yardım yapılmasını kararlaştırdı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yardıma ilişkin 300 bin TL’lik sembolik çeki, Nevşehir spor Gençlik Kulübü Başkanı Necmi Cantekin’e teslim etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Nevşehir Belediyesi tarafından yapılan yardıma ilişkin olarak sembolik çek verilişi nedeniyle düzenlenen törende yaptığı açıklamada, Nevşehirspor Gençlik Kulübünün başarılı olması için sadece Nevşehir Belediyesi’nin değil, tüm toplumun üzerine düşeni yerine getirmesi gerektiğine inandığını dile getirerek şunları söyledi: “Ben Nevşehir’in her alanda daha da üstün başarılara imza atan bir şehir olmasından yanayım. Zaten 2004 yılından beri ortaya koyduğumuz ana hedeflerden birisi de bu. Nevşehir spor Gençlik Kulübü, bu şehrin ana dinamiklerinden birisi şüphesiz. Nevşehir spor Gençlik Kulübü’nün başarılı olabilmesi sadece ve sadece bir kurumun veya kuruluşun desteği ile sağlanamaz. Nevşehir’in pansuman tedbirler doğrultusunda geleceğe şekil verebilmesi nasıl mümkün değil ise, Nevşehir spor Gençlik Kulübünün de bu şekilde bir değer oluşturması düşünülemez. Onun için öyle inanıyorum ki gerek şehrimizde veya şehrimiz dışında nerede ikamet ederse etsin, kalbi yüreği Nevşehir için çarpan her meslek grubundaki hemşerimin ortak sevdasıdır Nevşehir ve Nevşehir spor. Nevşehir spor Gençlik Kulübü’nün de 2014-2015 Amatör Bal Ligi’nde sağlanan bu katkılar çerçevesinde layık olduğu yere ulaşacağına yürekten inanıyor, başarılar diliyorum. ”dedi.
Nevşehir spor Gençlik Kulübü yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı törende konuşan Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in geçen yıl da kulüplerine ciddi bir katkı sağladığını belirterek, kendilerine gösterilen güven karşısında daha da başarılı sonuçlar almak için var güçleri ile mücadele edeceklerini belirtti. Cantekin, sağlanan 300 Bin TL’lik yardım için Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.