Bu Pazar Nevsehspor'un Kilis Maçında Gazi Stadyumunda Son 5 Yılın Seyirci rekoru Kırılması Bekleniyor.Takımın Aksaray Deplasmanında Galip Gelmesi Ve Evimizde ilk Resmi Maç Olması Nedeniyle Taraftar Takıma Büyük Destek Verecek. Nevşehirsporun kendi sahasında oynayacağı Yeni sezonun ilk maçında Yaklaşık 4000-5000 Taraftar Bekleniyor.

SPOR Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehirspor, Pazar günü konuk edeceği Kilis Belediyespor maçının provasını yaptı. Çiftkale antrenman maçında teknik direktör Cüneyt Tiryaki, futbolcularını sık sık uyararak, rakibi rakip alanda karşılamalarını, ileriye dönük bir futbol oynamalarını istedi. Çiftkale öncesinde futbolcularla toplantı yapan teknik direktör Tiryaki, Pazar günü oynayacakları karşılaşmanın önemine değindi. Talebelerinden çok iyi performans beklediğini kaydeden Tiryaki, kendisinin hiç kimseye forma verme lüksünün bulunmadığını,  futbolcuların çalışarak, antrenmanlarda göz doldurarak, formayı kapacağını, bununla birlikte aldığı formanın hakkını verenlerin sahada kalabileceğinin altını çizdi. Kırmızı beyazlı ekip ısınma çalışmasının ardından çiftkale antrenman yaptı. Kıran kırana geçen mücadele teknik heyeti ve izleyenleri umutlandırdı.

Rakibimiz Kilis Belediyespor geçtiğimiz hafta kendi sahasında Talasgücü Belediyespor’a 3-0 yenilmişti. Nevşehirspor ise deplasmanda 68Aksaray Belediyespor'u 1-0 yenerek lige galibiyetle başlamıştı.


Nevşehirspor GK - Kilis Belediyespor
Saat: 15.00
Ter: Nevşehir Gazi Stadyumu

Nevşehirspor'da Yeni Sezon Bilet Fiyatları Belli Oldu
Nevşehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Av. Nafiz Dirikoç, 2017-2018 sezonunda iç sahada oynayacak maçların bilet fiyatlarını açıkladı.
Nevşehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Av. Nafiz Dirikoç yaptığı açıklamada, "Yönetim kurulumuzun bu sene ki olmuş almış olduğu karar neticesinde yeni sezonda bilet fiyatlarımız açık tribün 5 kapalı tribün 10 TL olarak belirledik" dedi.

Dirikoç, ayrıca Kombine Kart Sahipleri Açık Ve Kapalı Trübüne Kombine Kartlarını Göstererek Girebilirler. Öğrenciler, Öğrenci Kimlik Kartını Göstererek Ücretsiz Girebilirler. Bu sezon Bayanlara Maç Ücretsiz. Onun Dışında Gişelerde Kombine Satışı Yapılacaktır"diye konuştu.

Yeni sezonda Nevşehirli taraftarların gereken desteği vereceklerine inandıklarını söyleyen Dirikoç, "Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi takımımızı destekleyeceklerine inanıyorum. Aksaray deplasmanında aldığımız galibiyetle lige güzel bir başlangıç yaptık. Bu galibiyetle birlikte kombinelere ilgide artıyor. İnşallah yeni sezonda taraftarımızın Nevşehirspor'a gerek desteği verip itici bir güç ve ateşleyici olacaklarından şüphem yok" ifadelerini kullandı.



Haber: Mustafa Ferveren