Çaykur Rizespor müsabakası için yarın Rize'ye hareket edecek olan Nevşehirspor'da sakatlığı bulunan Canberk dışında bir eksiği olmadığı bildirildi. Yarın karayolu ile Rize'ye hareket edecek olan Kırmızı - Beyazlı ekibimiz maçtan sonra Nevşehir'e dönecek.

Nevşehirspor Teknik direktörü Cüneyt Tiryaki, "Rizespor ile Türkiye kupası musabakasi için yarın kara yolu ile gideceğiz kupada hedefimiz yok. Rakibimizin gücünü biliyoruz, gücümüz yettiğince mücadele ederek 3.Turda mücadele etmenin tadını çıkarmak istiyoruz. Şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bizim için asıl önemli olan Bu hafta sonu başlıyacak olan lig maçıdır"dedi.

Nevşehirspor Teknik direktörü Cüneyt Tiryaki "bu sezon çok zorlu geçecek. İyi başlayıp iyi sürdürmek için iyi hazırlanıyoruz." dedi.


Kupa maçının hemen ardından deplasmanda oynayacağımız ligin ilk karşılaşamasında Aksaray Belediyespor maçından iyi bir sonuç alarak lige iyi bir başlangıç yapmayı arzu ediyoruz. Tabi önce Rize hemen arındanda Aksaray deplasmanı maçları bizi bekliyor mesafe bizim için elbette dezavantaj ama biz bunu kendi lehimize çevirmek için elimizden geleni yapacağız.  Malumunuz geçtiğimiz hafta oynadığımız Yüksekova Belediyespor hazırlık maçında oyuncumuz Canberk sakatlandı bu bizi üzdü. Belli Bir süre sakatlığını atlatana kadar kadroda yer alamayacak. Yeni sporcularımızında şuan için idman eksikliği var. Pazar günü deplasmanda Aksaray Belediyespor ile oynayacağımız müsabaka için tüm büyük taraftarlarımızı bu önemli maçta yanımızda görmek istiyoruz" dedi. 

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turunda deplasmanda TFF 1. Lig'in güçlü ekiplerinden Çaykur Rizespor'la karşılaşacak olan kırmızı-beyazlı ekibimiz Nevşehirspor'un 21 Eylül Perşembe Saat 19:30'da oyanayacağı maç A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacağı belirtildi.
Çaykur Rizespor -Nevşehirspor GK
Tarih: 21 Eylül 2017 Perşembe
Saat: 19.30
Yer: Yeni Rize Şehir Stadı

Ziraat Türkiye Kupası 3.Turda oynayacağımız Çaykur Rizespor maçı A Spor'dan canlı yayınlanacaktır.Haydi Nevşehir ekran başına...


Haber: Mustafa Ferveren