Spor Toto Bal ligi 5.Grup 18.Haftasında Pazar günü oynanacak olan Nevşehirspor-7 Mart Kadirli Demirspor maçının geliri Afrin'deki terör saldırısında şehit olan Nevşehirli Uzman Çavuş Şahin Kaya'nın ailesine verilecek.

Konu hakkında açıklamada bulunan Nevşehirspor GK Basın Sözcüsü Av. Nafiz Dirikoç, "Kulüp Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz tarafından aldığımız karar gereği bu hafta sonunda Gazi stadında oynayacağımız Nevşehirspor-7 Mart Kadirli Demirspor maçının gelirini Afrin'deki terör saldırısında şehit olan Nevşehirli Uzman Çavuş Şahin Kaya'nın ailesine vereceğiz" dedi. 


Nevşehirspor GK Basın Sözcüsü Dirikoç, "7 Mart Kadirli Demirspor ile oynanacak olan lig maçının bütün gelirlerinin şehidimizin ailesine verilmesi için bir karar alındı. Kulüp başkanımızı ve yönetimini alınan bu karardan dolayı tebrik ediyorum. Tüm Nevşehirli hemşehrilerimizi stada davet ediyorum. Bu maç hem şehidimizin ailesine katkı sunsun hem de şehidimize vefa adına unutmayacağımızı göstermek açısından çok önemli. Böylelikle de hem şehidimizi anmış hem de yakınlarına ailesine bir katkı sunmuş olacağız."

Dirikoç sözlerini şöyle tamamladı:


Pazar günü tüm vatandaşlarımızı, tüm sporseverleri maçımıza bekliyoruz. Tüm yöneticiler, ailelerimizi alıp maça geleceğiz. O gün itibarıyla kombine biletlerini kaldırıyoruz. Herkes parasıyla gelecek ve oluşacak bütçeyi de Afrin şehiti Nevşehirli Kahraman yiğidimiz Şahin Kaya'nın ailesine bağışlayacağız. Allah tüm şehitlerimizin ailelerine sabır versin. Allah rahmet eylesin. Ülkemizi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Tekrar Allah gani gani rahmet eylesin."

SporToto Bölgesel Amatör Lig (BAL Takımı) 18. Hafta
Nevşehirspor-7 Mart Kadirli Demirspor
Yer:
NEVŞEHİR GAZİ STADI - NEVŞEHİR 
Tarih:11.02.2018
Saat:14:00

Hakemler:
MERTCAN BARDAKÇI(Hakem)
 OKAN GÜLDAL(1. Yardımcı Hakem)
 ALİ KIŞ(2. Yardımcı Hakem)
 YUSUF KOŞAR(Dördüncü Hakem)

 MUSTAFA BURAK ER(Gözlemci)