Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehirsporun taraftar grupları yaptıkları toplantı sonrasında birleşme kararı aldı.
Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Nevşehirspor taraftar grupları Genç Meterisliler, Diriliş50 ve Kelleciler yaptıkları toplantı sonrasında tek çatı altında toplanma kararı aldılar. Genç Meterisliler taraftar grup başkanı Mustafa Şekerli yaptığı açıklamada üç taraftar grubunun birleşme kararı aldığını ifade etti. Şekerli, “ Biz Nevşehirspor taraftar grupları olarak ortak sevdamız olan Nevşehirspor için birleşme kararı almış bulunuyoruz. Taraftar grupları olarak bir araya gelmemizin ardından hepimizin ortak amacının Nevşehirspor sevdası olduğunu ve bu yüzden de birlikten kuvvet doğacağının inancı içerisinde olarak Genç Meterisliler, Diriliş50 ve Kelleciler grupları olarak tek çatı altında ve “Meterisliler” taraftar grubunda birleşme kararı aldık. Yeni taraftar grubumuzun başkanlığını ise yıllarını Nevşehirspora vermiş olan Ahmet Yetişir ağabeyimiz yapacaktır” dedi.

Genç Meterisliler, Diriliş50 ve Kelleciler taraftar grupları “Meterisliler” olarak bir çatı altında birleşme kararı alırken grubun başkanlığını her üç taraftar grubunun talebi doğrultusunda Ahmet Yetişir yapacakken başkan yardımcılıklarını ise Mustafa Şekerli, Serdar Yılmaz ve Muhammed Sönmaz yapacak.