Nevşehirsporlu taraftarlardan futbolcu ve teknik kadroya mesaj var: Size sonuna kadar inanıyoruz güveniyoruz ve yarın umutla Gazi ye geliyoruz.Bizler mahçup etmeyeceğinizi biliyoruz.

Taraftar Grubu Başkanı Ahmet Yetişir FİB Haber.Com dan yaptığı açıkalamasında ; Camianın başarıyı özlediğini ancak henüz her şeyin daha yeni başladığını belirterek “Önemli olan bu coşkuyu sezon sonu yaşamak” dedi.
Nevşehirspor'umuz zaten buraların üstünde bir camia daha öncede şampiyonluğa oynamıştı bu yıl da hedefimiz bu. Farklı bir hava var. Beklenti büyük. Ciddi bir inanç ve güven var.Tüm Camiamız ve taraftarın artık bu işe inanması lazım. Yönetim futbolcular ve teknik heyet kadar hatta daha çok inanmak lazım. Bu fırsat her zaman ele geçmez.Bu yıl yakaladığımız bu güzel havayı bozmaya kimsenin hakkı yok bunada müsade etmeyiz. Tüm Nev şehirli hemşehrilerimiz Taraftarımız ve medya da bize destek olursa bu sene bu işi başarırız, önümüzde kimse duramaz” dedi. Yetişir yarın ki önemli maça tüm Taraftarlarımızı takımın yanında destek için Gazi stadına beklediklerini ifade etti.


 BU PAZAR SAAT 13.30 DA GAZİ STADYUMUNDA NEVŞEHİRSPOR-DÖRTYOL GB MAÇİ OYNANACAK BÜTÜN TARAFTARLARİMİZİ MAÇA BEKLİYORUZ..

NOT:DÖRTYOL GB LİGDE HENÜZ GOL YEMEDİ VE MAĞLUBİYETİ YOK.

Maç Nevşehir'in internet Gazetesi www.fibhaber.com da canlı olaray anlatılacak...