Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nevşehir Spor, yeni sezon öncesinde kampa girdiği Avanos ilçesinde ilk antrenmanına çıktı.
2016-2017 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Nevşehir Spor, Teknik Direktör Erol Azgın ile anlaşmasının ardından yeni sezon hazırlıklarına Avanos ilçesinde başladı. Nevşehir spor yeni sezonun ilk antrenmanına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı çim futbol sahası da yaptı.
Teknik Direktör Erol Azgın İHA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun yolculuklar küçük adımlarla başladığını belirterek, "18 kişilik kadromuz ile bugün sabah antrenmanlarımıza başladık. Biliyorsunuz uzun yolculuklar küçük adımlarla başlar. Bugün ilk adımı attık. İnşallah Nevşehir sporu istenilen yere getirmek için çaba sarf edeceğiz. 13 günlük bir kamp süremiz var. Sabah 07.00 akşam 18.30’da antrenman yapıp ikinci etap için iki üç gün futbolcularımıza izin vereceğiz. Daha sonra tekrar ikinci etaba hazırlanacağız. Şuanda düşündüğümüz transferler var. Bu futbolcular ile görüşmelerimiz devam ediyor. Yaklaşık 24 kişi ile sezona başlayacağız" diye konuştu.