Antalya'ya 2. yarı çalışmalalrı için Devre arası kampına gitmeye hazırlanan Nevşehirspor’da şok bir ayrılık yaşandı.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’taki temsilcimiz Nevşehirspor, hedefine ulaşabilmek için devre arasında takıma takviye yapmayı hedeflerken bazı oyuncular ile de yol ayrılmaları yaşanıyor.

Nevşehirspor da Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu ile başlayan yaprak dökümüne daha sonra stoper Yaşar Kabakçı ve sağ bek Cevat Özler de eklenmişti.Son olarak bugünde Takımın kaptanı Ulaç Çağlayan ile de yollar ayrıldı.

Nevşehirspor takım kaptanı sağ bek ve sağ açık olarak oynayan Ulaç Çağlayan ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Konuyla ilgili yapılan resmi açıklamada, ” Kulubümüzün kamp yolculuğunda disiplinsiz davranışlarda bulunan Ulaç Çağlayan ile yollarımız ayrılmıştır” denildi.

Kamuoyunun bilgisine;

Futbolcumuz ve takım kaptanı Ulaç Çağlayan takımımızın kamp yolculuğu için otobüsün hareket etmesi ile beraber otobüs içerisinde yasal olmayan ve otobüs kaptanınin dinlenme için kullandığı yatağı kullanmak istemesi sonrası otobüs kaptanının buna izin vermemesi sonrası iki Li arasında tartışma yaşandı yaşanan tartışmada şehrimizi önde gelen Seyehat firmasının kaptanının üzerine yürümesi ve ağza alınmayacak kufurlerle cevap vermesi olayın çözümü için bizlerin araya girmesi sonrasında nevsehirspor kulübüne ve şehrimize aynı şekilde hakaretler ve küfürler etmesi sonrası kafileden çıkarılarak kulubumuz disiplin kurulumu na sevk edilmiş ve kadro dışı bırakılmıştır.

Tüm kamuoyu takdir eder ki Nevşehir spor hiç bir zaman bir futbolcuya kurulu bir kulüp değildir ve olmayacaktır. Bizler bundan sonrada Şehrimize , Nevşehirliye ve Takimimiza hakaretler ve küfür eden her kişiye aynı şekilde davranacagiz.Tüm kamuoyu şunu bilmeli ki NEVŞEHİRSPOR kendisine yakışır transferler yaparak yoluna devam edecektir.

NEVŞEHİRSPOR YÖNETİMİ