Bölgesel Amatör Ligde son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Şanver Göymen ile yollarını ayıran Nevşehir Spor GK Yönetimi 6. kez Bülent Topuzoğlu’nu göreve getirdi.

Futbolculuğu döneminde de Kırmızı Beyazlı takımda oynayan ve daha önce 5 kez Nevşehir Spor’da görev yapan Bülent Topuzoğlu ile Yönetim arasında anlaşma sağlandı.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Kulüp Başkanı Nemci Cantekin, Nevşehir Spor GK olarak asla umutsuz olmadıklarını ve Bülent Topuzoğlu yönetiminde takımın yeniden ayağa kalkarak güzel sonuçlar elde etmeye devam edeceğine inandıklarını söyledi.

Cantekin, “Şanver Hoca ile yollarımızı ayırdık. Kendilerine başarılar dilerim sivil hayatında ve bundan sonraki futbol hayatında. Biz umudumuzu kaybetmedik. Şu ana kadar 5-6 Şampiyonluk yaşamış Bülent Hoca’yı göreve getirerek umudumuzu yitirmediğimizi gösterdik. Ben bizi tercih ettiği için Nevşehir adına kendisine teşekkür ediyorum. Geçen yıl Bayburt Özel idare Spor’u şampiyon etti. Belki sezon başında ise anlaşılsa olabilirdi ama böyle nasipmiş. Şampiyon olursak Üçüncü ligde, şampiyon olamazsak ve görev başında olursak kendisiyle yeni sezonda da çalışmak istiyoruz. Allah yardımcımız olsun. Takımımız iyi bir takım belki biraz havasını kaybetti ama yeniden o havayı yakalayabileceğimizi düşünüyorum. Nevşehirli iş adamımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız takımımıza sahip çıkmalarını bekliyorum. Yardımlarını bu takımımızdan esirgemesinler”  dedi.

Basın toplantısında konuşan Nevşehir Spor GK Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu, yeniden Nevşehir Spor’da görev almaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.