01 Aralık 2012 tarihinde evinden ayrılan ve 6 ay sonra Balcın köyü yakınlarında cesedine ulaşılan 13 yaşındaki Nezen Germiyen cinayetinin perde arkası bir türlü aralanamadı. 

1 Ekim 2012 yılında Nevşehir'de cesedi kayalıklarda bulunan 13 yaşındaki Nezen Germiyen cinayeti 4 yıl sonra yeniden Müge Anlı'da ele alındı. Nezen Germiyen'i kim ya da kimler neden öldürdü? Nezen Germiyen cinayeti zanlıları kimler? Müge Anlı Nezen Germiyen cinayetini de aydınlatabilecek mi? 


Daha önceki programlarda bir uyuşturucu olayına şahitlik yaptığı söylenen ve Ahmet Ağaç'ın getirdiği uyuşturucuyu Murat Karaman ve Hüseyin Germiyen'in sakladığı iddia edilmiş ve Nezen Germiyen'in de bu olaya şahitlik yaptığı anlatılmıştı. Nezen Germiyen bu olayla ilgili olarak öldürülmüş olabilir mi? Nezen Germiyen'in Ahmet Ağaç'a karşı özel bir ilgisinin olduğu ve uyuşturucu kullandığı yakınlarına da kullandırdığı iddiaları da gündeme gelmişti.  

Şimdi Nezen Germiyen'in babası Hüseyin Germiyen, 13 yaşındaki talihsiz genç kızın cinayetin tam 4 yıl sonrasında ilk kez konuştu...

Kamuoyunda merakla beklenen Nezen cinayetinin sır perdesi aralanıyor...Yarın Müge Anlı ile Tatlı Sert proğramında Baba 
Hüseyin Germiyen bakalım neler açıklayacak...

Nezen Germiyen cinayetini yeniden ele alan Müge Anlı'nın bu cinayeti de çözüp çözemeyeceği merak konusu...