Borsa’dan  NTSO’ya Ziyaret ...
Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Başkanı M. Arif Parmaksız ile Ticaret Borsası Eski Başkanı Tuncer Gök arasındaki gerilim nedeniyle kopma noktasına gelen Oda – Borsa ilişkileri geçtiğimiz hafta Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası heyetinin borsayı ziyaretiyle normal seyrine dönüşmüştü.

Ticaret borsasında İbrahim Salaş’ın Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmesinin ardından yaşanan gelişmeler her iki sivil toplum kuruluşu arasındaki ilişkileri de önceki gibi olması gereken düzeye getirdi.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş,Meclis Başkanı Aydın Karayılan  ve yönetimi Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Seyit İNCE, NTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz YILDIZ, Ahmet ERGÜN Habil ULUER Kemal GÜNER Serhat CANTEKİN,Meclis Başkan Yardımcıları Zafer İnanır ve Mehmet Varol’un yanı sıra, Oda meclis ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılandılar.

Nevşehir Ticaret Borsası Heyeti Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile NTSO Meclisine iadeyi ziyaretle hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Oldukça dosthane ve samimi bir havada gerçekleşen Ziyarette ikramlarla birlikte çaylar içildi bolca Nevşehir içeren konularda sohbetler yapıldı.

Ziyaret sonrası NTB Başkanı İbrahim Salaş seçimlerin bittiğini ve artık Nevşehir iş dünyası Oda ve Borsa olarak el ele vererek Nevşehir iş dünyasına yön verecek birer lokomotif görevi yapacaklarını belirttiler.

Meclis Başkanı Seyit İnce ve NTSO Yönetim Kurulu üyeleride Borsa nın Ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Nevşehir birlik ve beraberliği adına üzerlerine düşne bütün görevleri layıkıyla yerine getireceklerinden kimsenin şüphesi olmasın Allah nasip ederse çok daha güzel günler bizleri bekliyor dediler.

Meclis Başkanı Seyit İnce, “Seçim demokrasimizin en önemli unsurlarından biri. Sonuçta bizler Nevşehir’e hizmet için buralara talip olmuş insanlarız. Birbirimizi kırmadan, incitmeden bir yarış içerisinde bulunmamız gerek. Bunu yapmak önemli. Seçimlerimiz tamamlandı. Artık birlik ve beraberlik zamanı” dedi.

Öte yandan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız'ın da TOBB seçimleri için yoğun programı nedeniyle Ankara da olması sebebiyle bizzat kendilerinin Borsa heyetine selamlarını kendilerine ilettiler.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Ticaret Borsası Yönetiminden oluşacak bir heyetin Ramazan öncesi önümüzdeki günlerde Başkent Ankara da TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu nu ziyaret edecekleri belirtildi.